2e persbericht van donderdag 3 februari 2005

Eindhoven 03-02-2005 - Berichten uit de regio

Asten: Gordelcontrole

In de Tuinstraat werd donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur een gordelcontrole gehouden. 26 personen kregen een bekeuring voor het niet dragen van de gordel.

Oirschot:

Op de Peperstraat is tussen maandag 31 januari 18.00 en woensdag 2 februari 07.00 uur een auto gestolen. Het gaat om een zwarte Volvo V50 met het kenteken 67-NZ-TV.

Informatie:
Pieter van Hoof en Rick Ebli, 040 233 26 50.

Piket:
Tini Gilsing is na 22.00 uur bij calamiteiten bereikbaar op 06 54 78 39 78.

DE BRABANTSE BOB BLIJFT FRIS!

's-Hertogenbosch - Net als voorgaande jaren is het Brabantse BOB-promotieteam ook dit jaar tijdens de carnavalsdagen op straat aanwezig. Voortbordurend op de gedachte BOB blijft fris, deelt het promotieteam een "frisse BOB-gadget" uit in de vorm van een zakje met pepermunten. Met name tijdens de optochten in Eindhoven, Tilburg, 's-Hertogenbosch, Bergen op Zoom en de halfvastenoptocht in Zeeland deelt het promotieteam deze frisse gadgets uit aan de toeschouwers.

Tijdens de in december gehouden horeca campagne is het idee voor een smaakvolle frisse BOB-gadget ontstaan.

Terugblik BOB in de Brabantse horeca

De campagne BOB in de Brabantse horeca tijdens de feestmaand december, blijkt een succesvolle actie te zijn geweest. De BOB werd door de restaurants met open armen ontvangen en kreeg een uniek BOB-glas met gratis consumptie geserveerd en mocht dit glas mee naar huis nemen.

Door deelname van 230 enthousiaste restaurants in de gehele provincie Noord-Brabant, kan de campagne als geslaagd worden bestempeld. Totaal zijn er 23.000 BOB-glazen afgeleverd en is er een zeer positieve respons op de actie, zowel vanuit de deelnemende restaurants als van bezoekers. Ook zal 75% van de eerder genoemde deelnemende restaurants de glazen actie gedurende de carnavalsweek voortzetten.

BOB blijft fris!


---