Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt getuigen nachtelijke schietpartij

Nijmegen 03-02-2005 - (01)

Donderdagnacht omstreeks 24.00 uur heeft er een schietpartij plaatsgevonden op de Lankforst 46e straat in Nijmegen. De politie heeft twee personen aangehouden als verdacht van betrokkenheid bij deze schietpartij. Het betreft een 22-jarige vrouw uit Dordrecht en een 32-jarige man uit Arnhem.

De politie kreeg de melding van een schietpartij die op straat had plaatsgevonden en stelde een uitgebreid buurtonderzoek in. In de directe omgeving zijn daarbij beide verdachten aangetroffen. Een van de verdachten had verwondingen, waarover op dit moment geen mededelingen worden gedaan in belang van het onderzoek.

In verband met het politieonderzoek werd de straat afgezet, zodat de technische recherche een sporenonderzoek kon instellen. Daarnaast is vannacht ook een speurhond ingezet. De politie heeft vannacht verschillende getuigen gehoord en houdt vandaag een uitgebreid onderzoek om de toedracht van deze schietpartij duidelijk te krijgen.

In belang van het onderzoek is de politie op zoek naar personen, die mogelijk getuige zijn geweest van dit incident of iets kunnen vertellen dat hiermee te maken kan hebben.
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-88 44 of reageer via Meld misdaad anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000.