Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Unieke Bison Meterkapstokkast als doe-het-zelfklus

UW GANG WAS NOG NOOIT ZO STIJLVOL EN OPGERUIMD!

De meterkast: een noodzakelijk kwaad. Een loze ruimte, maar uiteraard belangrijk voor ieder huishouden. Bison boog zich over de vraag hoe je de ruimte ín de meterkast beter kunt benutten. Bijvoorbeeld door er de ontelbare schoenen in op te bergen . óf de laarsjes van de kinderen.

De Bison Meterkapstokkast is een meterkast, kapstok én opbergruimte, verenigd in één stijlvol meubel; te plaatsen vóór en - gedeeltelijk - ín de meterkast. Een uniek doe-het-zelfidee van Bison! Met een opgeruimde gang en stijlvol meubel als resultaat.

Kast in kast
Deze speciale Bison Meterkapstokkast wordt gedeeltelijk ín de meterkast geplaatst door de deur (en eventueel de scharnieren) van de meterkast te verwijderen. Zo ontstaat als het ware een kast in een kast. De meterstanden aflezen? Geen probleem: u rijdt de Meterkapstokkast met gemak weg, omdat er wielen onder zitten. De indeling van boven naar beneden: een legplank, een roede (om de jassen op te hangen) en onderaan een grote lade met twee vakken. Aan de buitenzijde hangt een passpiegel.

Níet te koop

De Bison Meterkapstokkast is níet te koop in de winkel en is ook niet te bestellen. U kunt het meubel alleen zelf maken. Voor een handige klusser is dat geen probleem. Op www.bison.nl (klusadviseur, woonkamer, klusideeën) vindt u de complete werkbeschrijving. Stap-voor-stap is beschreven hoe u de Bison Meterkapstokkast in elkaar zet.

Boodschappenlijst

Het karwei begint natuurlijk met inkopen doen aan de hand van een boodschappenlijstje, dat Bison voor u samenstelde. Voor deze klus heeft u onder andere nodig: platen mdf, zwenkwielen, ladegeleiders, een roede (om de jassen aan te hangen), Bison Spiegellijm en Bison Houtlijm Extra.

Interactieve vraagbaak

Op de website www.bison.nl presenteert Bison om de drie maanden een nieuwe klus voor de doe-het-zelver. De site is tevens een interactieve vraagbaak waar u terecht kunt met al uw lijm- en kitvragen.

Succes met het maken van deze 'bisondere' en unieke Bison Meterkapstokkast!