Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Genomineerden Financieel Planner van het Jaar 2005

Op 3 februari a.s. wordt tijdens het jaarlijkse PFP Forum de nieuwe Financieel Planner van het Jaar bekendgemaakt. Geert Reyners, Financieel Planner van het Jaar 2004 (financieel planner bij de Financiële Coach, Hypothekersassociatie), zal dan zijn wisselbeker overdragen aan de nieuwe Financieel Planner van het Jaar.

De verkiezing tot Financieel Planner van het Jaar bestaat dit jaar uit een tweetal rondes, een kennisronde met multiple choice vragen, en een ronde waarin een ingewikkelde casus moest worden bestudeerd en van een passend advies moest worden voorzien.

De genomineerden voor de titel 'Financieel Planner van het Jaar 2005' zijn:

De heer M. Heikoop, financieel planner bij de Rabobank Kromme Rijn

Mevrouw I. Brik, financieel planner bij Fine Tuning Personal Finance

De heer W. de Redelijkheid, financieel planner bij Weijdenblick Planning en Advies

Uit deze drie kandidaten zal de deskundige jury o.l.v. Roelof Meijer, voorzitter van de Stichting Persoonlijke Financiën en zelf managing partner/financieel planner bij de Meijer Personal Finance Groep te Amersfoort, de winnaar bekend maken tijdens het PFP Forum.

Het beste advies zal moeten voldoen aan de volgende kenmerken: > volledige en juiste inventarisatie van de persoonlijke situatie, inkomen, vermogen en doelstellingen; > passende en heldere analyse van de feiten en mogelijke effecten van de huidige situatie in de toekomst en > een passend advies, dat helder en zo compleet mogelijk is.

De winnaar mag zich tot februari 2006 tooien met de titel Financieel Planner van het Jaar 2005. Aan de verkiezing is verder nog verbonden: > een reis naar het Forum van de internationale Financial Planning Association, die dit jaar in San Diego, Californië plaatsvindt, aangeboden door Legal & General; > toegang tot het Permanente Educatie Programma van de Stichting Persoonlijke Financiën; > een jaar lang gratis gebruik van de nieuwste snufjes op softwaregebied van Infa BV en > een jaarabonnement op VFP/Vermogend Particulieren Bulletin van Kluwer.

Op deze manier staat de prijs in het teken van verdieping en verbreding van de kennis en het blikveld van de Financieel Planner.

De uitreiking van de Award Financieel Planner van het Jaar 2005 vindt plaats in om 15.00 uur in Congerscentrum Hart van Holland, Nijkerk.

Neemt u voor meer informatie en/of mogelijkheden tot interviews met Roelof Meijer, Geert Reyners en de drie genomineerden contact op met Mark van der Steen, 033-4554277, e-mail: info@pfpforum.nl, Esther Krijnen, e-mail: krijnen@pfpforum.nl) of kijk op www.pfpforum.nl

Amersfoort, 26 januari 2005


---- --