Ingezonden persbericht


Best, 3 februari 2005

Europa's grootste
tandheelkundige kliniek staat in Best

CDC Kliniek heeft in januari een tweede modern ingerichte vestiging in Best geopend. De uitbreiding die het gevolg is van de grote vraag naar tandheelkundige zorg was noodzakelijk om de toestroom van patiënten te kunnen blijven verwerken. Deze kliniek aan de Rijn 1 vormt een aanvulling op de eerste kliniek die reeds sinds 1999 in Best is gevestigd.

De nieuwe kliniek beschikt onder andere over 17 behandelkamers, waaronder twee volledig geoutilleerde operatiekamers, een uitslaapkamer, en een tweede tandheelkundig laboratorium. Het totaal aantal behandelkamers is nu 30 stuks. Hiermee is CDC de grootste tandheelkundige kliniek in Europa. Uiteraard vinden in de tweede kliniek dezelfde behandelingen plaats als in de andere vestiging. Toch vinden in dit tweede pand een aantal specifieke behandelingen plaats zoals implantologie, ééndagsprotheses en narcosebehandelingen. De nieuwe vestiging ligt op 5 minuten loopafstand van de huidige vestiging aan de Waal 44 in Best.

"De tweede kliniek is een enorme aanwinst voor ons. We kunnen nu nog meer patiënten helpen die tandproblemen hebben en specialistische tandheelkundige zorg nodig hebben. Ook uit onze buurlanden weten patiënten ons al te vinden!", aldus de eigenaren Rob en Eric Dral.

Over CDC Kliniek
CDC Kliniek in Best is een erkende tandheelkundige kliniek met 2 vestigingen waar tandartsen, assistentes, implantologen en tandtechnici onder één dak samenwerken. De specialisten die over ruime internationale ervaring beschikken werken volgens de nieuwste technieken en met uiterst geavanceerde apparatuur. CDC heeft alle tandheelkundige disciplines in huis om iedereen te kunnen helpen; kronen, bruggen, facings, implantaten, kliksystemen en protheses.

Meer dan 3000 nieuwe patiënten bezoeken jaarlijks de kliniek en laten zich uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor hun gebit en laten zich vervolgens behandelen door één van de tandheelkundige specialisten van CDC.

In totaal beschikt de kliniek over 30 behandelkamers (waaronder 2 operatiekamers) en 2 inpandige laboratoria.