MCC benoemt Robin Peters tot Project Manager B2B

Naarden, 4 februari 2005 - Robin Peters is per 1 februari 2005 bij MCC in dienst getreden als Project Manager B2B. Hij gaat zich bezighouden met het in de markt zetten van de bestaande en toekomstige zakelijke proposities op het snijvlak van telefonie en data voor het MKB segment. Een voorbeeld is de @Mobile Box, een compleet pakket van hardware, software en dataconnectiviteit. Met de benoeming van Robin Peters zet MCC de volgende stap in het proces van convergentie van de telecommunicatie- en ICT-branche. Robin Peters gaat binnen de Mobile Competence Centre business unit werken.

Robin Peters is afkomstig van Lost Boys waar hij als account manager verantwoordelijk was voor het generen van New Business. Daarvoor was hij als product manager werkzaam bij Foundation/Landis en hield hij zich bezig met de marketing en sales van de opleidingen en trainingen. De kennis van het resellerkanaal die hij in deze functies heeft opgedaan zullen in zijn nieuwe functie zeker van pas komen.

Mobile Communication Company (MCC)
Het Mobile Competence Centre, onderdeel van MCC Nederland, biedt resellers en dealers op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie complete oplossingen voor mobiele professionals, die behalve hardware en software ook aanvullende diensten, zoals trainingen, omvatten. MCC (Mobile Communication Company) te Naarden is de grootste onafhankelijke distributeur van telecommunicatiehardware, mobiele oplossingen en abonnementen in Nederland. Tot het productaanbod van MCC behoren ondermeer mobiele telefoons, Smartphones, digitale camera's, dect-apparatuur en PDA's, inclusief connectivity-, synchronisatie- en navigatieoplossingen van vooraanstaande leveranciers. MCC heeft vestigingen in Naarden en Den Bosch en heeft tevens een vestiging in België.



Ingezonden persbericht