Ingezonden persbericht

Wat?
PIRATENWEEK

Wanneer?

Voorjaarsvakantie
van 7 t/m 11 februari

Waar?
Zeeroversland Poppentheater

Voor meer informatie:

WWW.BILLYBIRD.NL

PERSBERICHT

Piraten veroveren Hemelrijk!

Geachte redactie,

Help, in de Voorjaarsvakantie nemen piraten het roer over bij Hemelrijk! Overal zijn piraten. In het Poppentheater, in Zeeroversland, buiten. Zelfs de trouwe medewerkers van Hemelrijk zijn vervangen door piraten!
 
Van 7 t/m 11 februari zie je door de piraten het bos niet meer bij Hemelrijk. 

Kom dansen met piraten, luisteren naar een sterk piratenverhaal, laat je schminken als een echte piraat, proef de speciale piratenpopcorn of ontmoet de gevaarlijke kapitein! Tijdens de Piratenweek bij Hemelrijk kun je het allemaal echt beleven.

Mooiste piraat
Weet jij nog niet hoe je verkleed gaat met het Carnaval? Misschien als een echte piraat? Want in de Piratenweek maak je bij Hemelrijk iedere dag kans op een leuke prijs voor de best verklede jongens- en meisjespiraat! Je wint dan niet alleen een mooie prijs, maar mag ook nog eens gratis terugkomen op vrijdag voor een heerlijk piratenmaal en een mooi foto met BillyBird!

Op het boventerras wil Piraat-in-de-Maat je graag zijn piratendans leren. Met deze vrolijke en onvermoeibare piraat kun je iedere dag op echte piratenmuziek dansen. Op donderdag en vrijdag nemen de piraten de keuken in Zeeroversland over en delen kilo's piratenpopcorn uit. Zoveel als je maar wilt, want piraten kennen geen grenzen! De BillyBird Kindershow is ook in de ban van piraten. Aadje Piraatje en Piraat Kattekwaad vertellen je op donderdag en vrijdag een sterk verhaal. Durf jij hierbij aanwezig te zijn?

Poppentheater

Ook het Poppentheater is overgenomen door Piraten! Daar wordt van maandag t/m vrijdag iedere dag doorlopend een (hoe kan het ook anders) speciaal piratenverhaal gespeeld. 'Het Gouden Been' gaat over Kapitein Scheurbuik, die verliefd is op Marie. Marie is ook verliefd, maar dan op het gouden been van de kapitein! Terwijl Kapitein Scheurbuik met zijn hoofd in de wolken loopt, bedenkt Marie een plannetje. Een héél gemeen plannetje. Maar zou dat ook lukken of wordt daar toch nog een stokje voor gestoken? Kom zelf maar kijken in het Poppentheater!

Kortom: wil je iets spannends beleven? Kom dan in de Voorjaarsvakantie in je stoerste piratenpak naar BillyBird Park Hemelrijk! Voor je het weet zijn de piraten alweer verdwenen...

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en DeKinderkermis ook over een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin, een uitgestrekte 'Outback Survival' en een prachtig strandbad. In de Outback Survival vindt men een touwenparcours, bootjesglijbaan, bungee-trampolines én de nieuwste attractie: de overweldigende klimberg Hemelaya. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is m.u.v. Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag iedere dag open vanaf 10.00 uur en te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. De all-in* toegangsprijs bedraagt normaal ¤ 6,80 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.BillyBird.nl

* Tijdens de winterperiode kunnen bepaalde attracties gesloten zijn.