NV NOM, Investerings- ontwikkelingsmaatschappij voor Noord- Nederland

Noordenveld

ICT-bijeenkomst voor ondernemers uit gemeente Noordenveld

Ondernemers uit de gemeente Noordenveld kunnen op maandag 7 februari meer te weten komen over de mogelijkheden die ICT te bieden heeft voor hun bedrijf. Dan vindt in Cultureel Centrum Winsinghof in Roden een bijeenkomst plaats van het project DoDo (Digitale Ontwikkeling Drentse Ondernemers).

Tijdens deze bijeenkomst in Roden vertellen twee ondernemers over de toepassing van ICT binnen hun bedrijf. De heer Moedt van Resato International B.V., een bedrijf dat technische produkten maakt, legt u uit op welke wijze ict tot meer efficiëntie heeft geleid. Het tweede bedrijf houdt zich bezig met onderzoek, advies en analyse op het gebied van waterbehandeling. Ondernemer Arjen Kempen van Kalsbeek B.V. vertelt u over `het sneller krijgen van informatie op de juiste plaats'.

Na deze presentaties is er de gelegenheid voor ondernemers om samen met enkele ICT bedrijven te bekijken of en, zo ja op welke manier de bedrijfsvoering in hun bedrijf kan worden verbeterd. Als deze partijen naar aanleiding van de gesprekken een projectvoorstel indienen, dan kan hiermee maximaal 12.000 euro worden verdiend.

DoDo is in het leven geroepen om hulp te bieden aan ondernemers die meer en beter gebruik willen maken van de mogelijkheden van ICT. In het kort biedt DoDo vier pijlers waar de ondernemer gebruik van kan maken:

- de gratis te bezoeken DoDo roadshow die in elke gemeente in Drenthe gehouden wordt;

- de kans op een investeringspremie van maximaal EUR 12.000;
- kortlopende stageplekken voor ICT oplossingen
- DoDo locatie bij de ondernemer in de buurt.

Het project is opgezet door de Kamer van Koophandel Drenthe, samen met MKB Noord, VNO NCW Noord, Syntens en de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM). De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op maandag 7 februari, aanvang 19.45 uur in Cultureel Centrum Winsinghof in Roden. De toegang is gratis. Voor meer informatie of aanmelden, ga naar www.dododrenthe.nl

Voor meer informatie
Eline Faber, stafmedewerker PR & Communicatie, Kamer van Koophandel Drenthe, telefoon: 0522-265616