Gemeente Dordrecht

Persbericht Dordrecht
De persberichten zijn een uitgave van de afdeling Communicatie van de gemeente Dordrecht

Basketballen met oud-profspeler Raymond Bottse

Iedereen die wil basketballen kan vanaf 7 februari terecht in Sporthal Sterrenburg. Bureau Sportstimulering van de gemeente organiseert samen met oud-basketballer Raymond Bottse een aantal basketballinstuiven op maandag van 16.30 uur tot 19.00 uur. De instuiven vormen onderdeel van het project "Basketballfever...catch it!".

De instuiven zijn bedoeld voor jong en oud. Per keer vormt Raymond Bottse teams en komen er verschillende spelvormen aan bod. Sporthal Sterrenburg is in ieder geval gereserveerd op de volgende maandagen: 7 februari, 21 februari, 28 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april,18 april en 25 april.

Clinics
De basketballinstuiven vormen onderdeel van het project "Basketballfever...catch it!". Basketballlegende Raymond Bottse geeft al het hele schooljaar basketballclinics aan de Dordtse jeugd. Inmiddels hebben ruim 1300 leerlingen van 17 Dordtse scholen basketballtraining van Raymond Bottse gehad. Bottse is ook bondscoach van het Nederlandse Junioren Team.

Informatie
Meer informatie over het project en de basketballinstuiven is te verkrijgen bij Bureau Sportstimulering, telefoon (078) 631 65 50.

Adres redactie:

Afdeling Communicatie
Postbus 8
3300 AA Dordrecht