Gemeente Heythuysen

Nieuws

Werkzaamheden In het Veld in Heythuysen

De gemeente Heythuysen is op 8 december 2004 gestart met het bouwrijp maken (aanleg riolering en maken bouwweg) van het westelijk plandeel van bestemmingsplan de Bevelanden in Heythuysen. Dit plan is gelegen ten westen van de Vlasstraat, tussen de Noorderbaan en de weg In het Veld. Volgens de planning zullen de werkzaamheden tot begin mei 2005 duren. Hierna kan worden gestart met de bouw van de eerste van in totaal circa 90 woningen.
Ten behoeve van dit bestemmingsplan zal de riolering in de weg In het Veld worden vervangen. In verband met het opbreken van het asfalt en het bestaande riool en de werkzaamheden van het nieuw te leggen riool en het asfalt zal in week 6 en week 7 (7 t/m 18 februari 2005) de weg In het Veld over één baan worden afgesloten. De woningen zijn dan gewoon bereikbaar. In week 8 t/m 10 (21 februari t/m 11 maart 2005) zal de weg In het Veld volledig worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden zullen hier binnenkort rechtstreeks over worden geïnformeerd.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Janssen de Jong Infra BV uit Horst. Directie en toezicht op het werk wordt verzorgd door Royal Haskoning BV uit Maastricht.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met dhr. D. Sevriens van Royal Haskoning BV, tel. 06 10925449 of dhr. P. Francot van de gemeente Heythuysen, tel 0475 499 375.