Gemeente Hengelo

Breng uw stem uit!
Bepaal de kleur van de voetgangersbewegwijzering in het centrum In de binnenstad van Hengelo worden palen met bewegwijzeringbordjes voor voetgangers geplaatst. De bordjes verwijzen naar openbare en culturele gebouwen, hotels en parkeergarages. De locaties van de palen zijn globaal bekend, de teksten en pictogrammen die erop komen te staan zijn al bepaald, maar de keus voor de kleur laat de gemeente aan u over!

U kunt kiezen uit twee varianten: een antraciet bordje met zilveren letters of een blauw bordje met gele letters. Stedenbouwkundig gezien past de variant met de antraciet achtergrond en de zilveren letters het beste in het huidige straatbeeld. Maar de blauwe bordjes met gele letters geven kleur aan de binnenstad en geel en blauw zijn de kleuren van de gemeente. U mag het zeggen!

Breng uw stem nu uit!

Klik hier om digitaal uw stem uit te brengen.

Stemmen is mogelijk tot en met maandag 14 februari. Donderdag 17 februari wordt de uitslag bekend gemaakt. De variant waarop het meest gestemd wordt, zal aankomend voorjaar in het centrum geplaatst worden. Er wordt deze week niet gecollecteerd.

Raadscommissies

De meest actuele agenda's van de raadscommissies vindt u onder Bestuur & Organisatie/Bestuursagenda.

Ruimte en Wonen

De commissie vergadert op donderdag 17 februari a.s. vanaf 19.30 uur in kamer 210 van het stadhuis. Op de voorlopige agenda staan onder meer:

* Toepassen art. 19 lid 1/art. 19a WRO t.b.v. het oprichten van zes woningen op de hoek Bornsestraat/Achterhoekse Molenweg
* Procesvoorstel betrokkenheid commissie RW bij Hart van Zuid en Berflo Es

* Presentatie stand van zaken Stadspark 't Weusthag

Spreekrecht

Laat uw mening horen!

Veel onderwerpen die in de commissies besproken worden, zijn ook onderwerp geweest van inspraak. Het kan zijn dat uw mening niet of onvoldoende gehoord is, of dat er geen inspraak is geweest. Of misschien wilt u uw mening nogmaals laten horen, maar nu aan de Hengelose politici.

Daarom nodigt de Gemeenteraad burgers uit om hun mening over een van de genoemde agendapunten ook mondeling kenbaar te maken aan de leden van de commissie. Dit zogenoemde spreekrecht is in principe beperkt tot 5 minuten per persoon, voorafgaand aan de bespreking van het onderwerp. Als u zich van te voren meldt bij de voorzitter van de commissie en aangeeft voor welk agendapunt u komt, dan kan de voorzitter daar rekening mee houden.

Eenmalige tegemoetkoming

160 euro voor chronisch zieken, gehandicapten en ouderen

Uit diverse onderzoeken is naar voren gekomen dat de koopkracht van chronisch zieken, gehandicapten en ouderen door het kabinetsbeleid er duidelijk meer op achteruit is gegaan dan in het regeerakkoord werd voorspeld. Door het verstrekken van een eenmalige tegemoetkoming voor chronisch zieken, gehandicapten en ouderen compenseert de gemeente Hengelo een deel van de inkomensachteruitgang. De hoogte van de tegemoetkoming is ( 160,-.

Voorwaarden

Om de tegemoetkoming te krijgen moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

* uw inkomen is lager dan 110 % van de voor u geldende bijstandsnorm (zie voorbeelden);

* uw vermogen is lager dan de vermogensgrenzen van de Wet werk en bijstand (WWB) (zie toelichting);

* u woont niet in een verzorgingshuis, verpleeghuis of inrichting.

Verder moet een van de hieronder genoemde voorwaarden op u van toepassing zijn:

* u hebt een indicering voor langdurige thuiszorg voor een jaar of langer, of

* u hebt een indicering voor voorzieningen op grond van de Wet Voorziening Gehandicapten (Wvg), Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) of de Ziekenfondswet voor wonen, werk of vervoer voor een jaar of langer, of

* u hebt een arbeidsongeschiktheidsuitkering met een arbeidsongeschiktheidspercentage van 80 tot 100.

Aanvragen?

U bent bekend bij Sociale Zaken

Cliënten met een uitkering van Sociale Zaken die aan de voorwaarden voldoen ontvangen in februari 2005 bericht over de toekenning van de tegemoetkoming. Aanvragen is niet nodig. De betaling van de tegemoetkoming vindt eind februari 2005 plaats. Hebt u op 28 februari 2005 nog geen bericht ontvangen en bent u van mening dat u wel aan de voorwaarden voldoet, dan kunt u de tegemoetkoming zelf aanvragen.

U bent niet bekend bij Sociale Zaken

Ontvangt u geen uitkering van Sociale Zaken en bent u van mening dat u aan de voorwaarden voldoet, dan kunt u de tegemoetkoming zelf aanvragen.

Het aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de balie van Sociale Zaken. De aanvraag voor de tegemoetkoming en de benodigde gegevens moeten zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 maart 2005 bij Sociale Zaken ingeleverd zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Kotterik, telefoon (074) 2459533. e-mail: r.kotterik@hengelo.nl.

Voorbeelden inkomensgrenzen 110 % bijstandsnormen: Hoogte netto per maand:

Echtparen/samenwonenden 65 jaar of ouder: 1.337,67

Echtparen/samenwonenden jonger dan 65 jaar: 1.264,81

Alleenstaande 65 jaar of ouder: 953,29

Alleenstaande jonger dan 65 jaar: 885,37
Toelichting Vermogensgrenzen WWB
Is uw vermogen - bijvoorbeeld geld op een spaarrekening - hoger dan ( 10.210,- voor een echtpaar of ( 5.105,-.voor een alleenstaande, dan komt u niet voor de tegemoetkoming in aanmerking. Is uw vermogen lager, dan komt u wel in aanmerking.
Paasvuren 2005

Vraag tijdig een vergunning aan

Voor het ontsteken van een paasvuur is een vergunning nodig. U kunt de vergunning tot 11 maart 2005 schriftelijk aanvragen door middel van het daarvoor bestemde "aanvraagformulier paasvuur". De aanvraag kunt u inleveren bij de brandweer Hengelo, afdeling preventie, Lansinkesweg 59, 7553 AE Hengelo
Voor meer informatie of voor het aanvragen van een "aanvraagformulier Paasvuur" kunt u zich wenden tot de afdeling preventie, telefoon (074) 245 11 11. Ook is er een aanvraagformulier te downloaden op www.ertw.nl, onderdeel Hengelo-Borne, rubriek downloads. Inzamelen klein chemisch afval
Chemobox vol? Geef het gratis af, of laat het ophalen Klein chemisch afval (kca) kunt u van maandag tot en met zaterdag tijdens de openstelling gratis afgeven op het Afvalbrengpunt aan de Wegtersweg. Kunt u uw kca niet zelf komen brengen, dan kan dit in de week van 14 tot en met 18 februari 2005, na het maken van een afspraak met Twente Milieu, aan huis worden afgehaald. Een afspraak maken kan alleen wanneer uw chemobox vol is. Ook kleine elektrische apparaten die in de chemobox passen kunt u tegelijk met het kca aanbieden. Voor een afspraak belt u met Twente Milieu, telefoon 0900 - 8520111. Over Gewicht
Weet wat je eet: maak je niet DIK
We kennen het allemaal: op een dag zit je broek ineens strakker. De riem moet een gaatje losser. Ongemerkt zijn er wat kilo's aangekomen, die er in de praktijk meestal niet ongemerkt weer vanaf gaan. De Gezondheidswijzer Plus staat deze maand in het teken van goede voeding en een gezond gewicht. Er is een grote hoeveelheid actuele en lezenswaardige folders en brochures bijeengebracht. Het informatiemateriaal is voor iedereen gratis verkrijgbaar bij de Gezondheidswijzer Plus. Ook met andere vragen over gezondheid, ziekten en welzijn kan men terecht bij de Gezondheidswijzer Plus, telefoon (053) 487 68 90, dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur. De gewenste informatie wordt gratis toegestuurd. Informatie over bovenstaand thema is ook verkrijgbaar bij de bibliotheek in Hengelo.

Inhaalslag Veilig Spelen

Inloopavond Berflo Es

Op 24 juni 2003 heeft het College ingestemd met het stedelijke project Inhaalslag Veilig Spelen, om het speelbestand van Hengelo aan te passen aan de heersende Europese- en landelijke veiligheidseisen. Voor de wijk Berflo Es is in dit kader een Voorlopig Ontwerp (VO) opgesteld. Dit is het gemeentelijke voorstel voor de verdeling en de grootte van de speelplekken in de wijk.

Donderdag 10 februari

Belanghebbenden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd op:
* Donderdag 10 februari 2005, van 17.00 tot 18.30 uur in de Speeltuinvereniging Twekkelerwegkwartier aan de Heraklesstraat 2.

Tijdens deze avond kunt u kennis nemen van het Voorlopig Ontwerp (VO) voor de wijk Berflo Es. Daarnaast is het de bedoeling om met de aanwezigen van gedachten te wisselen over de te handhaven speelplekken in de wijk en de vraag of deze speelplekken kleiner of groter moeten worden.

* Bornsestraat 154, veranderen en vergroten woonhuis
* Josef Haydnlaan 18, oprichten garage annex berging
* Levantstraat 24, veranderen en vergroten woonhuis
* Louis van Tulderstraat 40, veranderen gevel
* Nico Maasstraat 49, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. erker
* Spieringstraat 17, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. erker
* Valeriusstraat 38, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. erker
* Zeehondstraat 59, oprichten berging

* August Vördingstraat 28, veranderen en vergroten woonhuis d.m.v. dakopbouw

* Deldenerstraat nabij nr. 3, plaatsen 2 hekwerken
* Dennenbosweg nabij nr. 21 , oprichten appartementencomplex met 48 appartementen

* Harderstraat 22, veranderen en vergroten woonhuis
* Kroeskarperstraat 11, plaatsen gevelbelettering
* Twekkelerweg 130, veranderen en vergroten woonhuis In de week van 24 tot en met 28 januari 2005 is vergunning verleend
* Ankarastraat 6, veranderen en vergroten woonhuis
* Binnenhavenstraat 2 A, plaatsen 2 lichtbakken en twee opschriften
* Drienerstraat 1, plaatsen 3 lichtbakken
* Hendrikstraat 3, oprichten garage

* Industrieplein nabij nr. 3, oprichten lichtmast, 1 reclamezuil, 1 entreezuil en 2 reclameborden

* Industriestraat 64 - 66, aanbrengen 2 reclameborden
* Krabbenbosweg 91, oprichten 2 hekwerken (ballenvangers)
* Reviusstraat 17, veranderen en vergroten woonhuis Bouwvergunning 2e fase
In de week van 24 tot en met 28 januari 2005 is vergunning verleend
* Landmansweg 45, oprichten woonhuis
De verleende bouwvergunningen en de daarbij behorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Iedere belanghebbende, die door een van deze verleende vergunningen rechtstreeks in zijn belang is getroffen, kan binnen een termijn van zes weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.
De besluiten zijn genomen in de week van 24 tot en met 28 januari Bouwen, telefoon (074) 2459 647.
Binnenplanse vrijstelling
Artikel 15 WRO

Er is een verzoek om vrijstelling van de geldende bestemmingsplanbepalingen ingediend voor:

* Rümkehof 17, vergroten van een woning met een dakopbouw

Burgemeester en wethouders zijn op grond van de planvoorschriften van betreffend bestemmingsplan bevoegd hiervoor vrijstelling te verlenen. Zij zijn in principe bereid aan dit verzoek mee te werken. Het voornemen vrijstelling te verlenen ligt van 9 tot 23 februari 2005 voor belanghebbenden ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121. Eventuele zienswijzen tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling kunt u tot 23 februari 2005 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Wet bodembescherming

Definitieve beschikking

Het College van B en W heeft een definitieve beschikking vastgesteld op grond van artikel 29, 37 en 39 van de Wet bodembescherming. In deze beschikking is vastgesteld dat er sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging zonder saneringsurgentie op de volgende locatie:
* Steijnstraat 68 en 70, kadastraal bekend onder sectie O, nummers 5144, 5145, 5146, 5147, 5148, 5149 en 4385. Daarnaast wordt ingestemd met het ingediende saneringsplan.

In de periode dat de ontwerpbeschikking ter inzage heeft gelegen zijn er geen zienswijzen ingediend. De definitieve beschikking wijkt dan ook niet af van het ontwerp.

Ter inzage

De definitieve beschikking ligt vanaf 9 februari tot en met 22 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Bodem, Stadskantoor, Hazenweg 121, op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Voor het inzien van het besluit op andere tijden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Smink, telefoon (074) 2459892.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode (zes weken) hun eventuele bezwaren schriftelijk kenbaar maken. Dit kunt u richten aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Ontwerp-herzieningsbeschikking

Het College van B en W heeft een ontwerp-herzieningsbeschikking vastgesteld op grond van artikel 39 van de Wet bodembescherming. In deze ontwerp-herzieningsbeschikking is voorlopig ingestemd met het ingediende gewijzigde saneringsplan voor de sanering van de verontreiniging gelegen op de volgende locatie:
* Parelstraat 20, kadastraal bekend onder sectie E, nummers 1992 en1761.

Ter inzage

De ontwerp-herzieningsbeschikking ligt van 9 februari tot en met 8 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Bodem op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur in het Stadskantoor, Hazenweg 121. Voor het inzien van het besluit op andere tijden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Smink, telefoon (074) 2459892.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun eventuele zienswijzen schriftelijk kenbaar maken. Dit kunt u richten aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Vergunningbesluit revisievergunning
Er is een revisievergunning als bedoeld in artikel 8.4 lid 1 van de Wet milieubeheer verleend aan:

* Precisie Industrie van der Akker BV, Topaasstraat 24 voor een machinefabriek.
Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden, die ten doel hebben Het vergunningbesluit ligt met andere van belang zijnde stukken van 9 februari tot 24 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Milieu, Omdat geen bedenkingen zijn ingebracht en de vergunning niet is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp, kan tegen deze vergunning alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een eventueel beroepschrift moet zijn voorzien van een motivering, een dagtekening en een ondertekening en moet uiterlijk woensdag 23 maart a.s. zijn verzonden aan de Afdeling bestuurs-rechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Daarnaast kan tegelijk met of direct na indiening van een beroepschrift bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek worden gedaan om het treffen van een voorlopige voorziening. Het griffierecht voor het in behandeling nemen van een beroepschrift bedraagt ( 138,- terwijl ditzelfde bedrag nogmaals verschuldigd is voor een verzoek om een voorlopige voorziening (voor rechtspersonen geldt voor beide gevallen een bedrag van ( 276.)

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de afdeling Milieu.

De vergunning treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij tevoren een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. De vergunning wordt in dat geval niet eerder van kracht dan nadat op dit verzoek is beslist.

Ontwerpbeschikking revisievergunning

Het plan bestaat om een revisievergunning als bedoeld in artikel 8.4 lid 1 van de Wet milieubeheer te verlenen aan:

* Kimo Technische Metaal Producten VOF, Vosboerweg 24, voor een metaalverwerkingsbedrijf.

Aan deze ontwerpvergunning worden voorschriften verbonden, die ten doel hebben nadelige gevolgen voor het milieu te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken.
De ontwerpbeschikking ligt samen met de aanvraag en andere ingebrachte stukken van 9 februari tot 10 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Milieu, Stadskantoor, Hazenweg 121.
van bovengenoemde inzagetermijn schriftelijk gemotiveerde bedenkingen inbrengen. Deze bedenkingen kunt u sturen aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Degene die bedenkingen inbrengt, kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Een ieder kan daarnaast verzoeken om een openbare zitting, waar mondeling bedenkingen kunnen worden ingebracht en waar gelegenheid bestaat voor een gedachtewisseling over het ontwerp van de beschikking. Omdat deze openbare zitting in het algemeen nog tijdens de inzagetermijn moet plaatsvinden, dient een verzoek daartoe tijdig te worden gedaan.

Tegen de later op de aanvraag te nemen beschikking staat in beginsel alleen beroep open voor degene die tijdig bedenkingen heeft ingebracht. Bij de bekendmaking van de definitieve beschikking wordt hierover nadere informatie verstrekt.

Artikel 8.19 lid 2

Ontvangen is een melding als bedoeld in artikel 8.19 lid 2 van de Wet milieubeheer van:

* Kuiphuis Aanhangers, Granaatstraat 22 voor het vergroten van de werkplaats met ca. 90 m2 vloeroppervlak.

Burgemeester en wethouders hebben de verklaring afgegeven dat de gemelde verandering niet leidt tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan die de inrichting volgens de geldende vergunning mag veroorzaken en dat de melding geen aanleiding geeft tot het aanpassen of intrekken van deze vergunning. De bestaande milieuvergunning geldt daarmee ook voor de gemelde verandering. De verklaring ligt met de melding en eventuele andere relevante stukken van 9 februari tot 24 maart 2005 voor een ieder ter inzage bij de afdeling Milieu, Stadskantoor, Hazenweg 121. Als uw belang rechtstreeks bij deze verklaring is betrokken, dan kunt u gedurende de inzage-periode schriftelijk bezwaar maken. Een bezwaarschrift richt u aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo en bevat tenminste: uw naam en adres, dagtekening en ondertekening, een omschrijving van de verklaring waartegen u bezwaar maakt en de gronden van bezwaar. Gelijktijdig met of direct na indiening van het bezwaarschrift kunt u in geval van een spoedeisend belang tevens schriftelijk het verzoek doen een voorlopige voorziening te treffen.

Een zodanig verzoek richt u aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE in Den Haag.

Het verzoek dient dezelfde gegevens te bevatten als zojuist genoemd voor het bezwaarschrift.

Met het verzoek zendt u een afschrift mee van het bezwaarschrift. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffiegeld geheven, te weten ( 138,- voor een natuurlijk persoon en ( 276,- voor een rechtspersoon. Voor nadere informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Milieu, telefoon (074) 245 96 55.
In de week van 26 januari tot en met 1 februari 2005 zijn
* een houtwal, o.a. diverse soorten elzen, berken en essen aan de Rotersweg. Herplant: is volgens artikel 3 -lid 1, 2 en 3- van de Boswet geregeld in de melding van Laser.

* 108 eiken, 53 lijsterbessen, 2 meidoorns, 12 berken, 46 veldesdoorns en 6 esdoorns staande in en rondom het sportpark "De Noork" (BWO-velden) aan de Oldenzaalsestraat. De vermelde bomen (in de bijgevoegde lijst) worden in de vakken 1 tot en met 3 teruggezet, waardoor de te handhaven bomen meer ruimte krijgen. Vak 4 betreft het afzetten van de houtwal bestaande uit wilg, berk en els in de maat 5/10.

* 1 lijsterbes in de Rudolfstraat voor huisnummer 59. Herplant: 1 lijsterbes, in de maat 12/14, in het jaar na de kap van de lijsterbes.

* 10 sierkersen in de Ketelstraat. Herplant: 10 bomen van een duurzame houtsoort, in de maat 14/16, in het jaar na de kap van de sierkersen.

* 3 sierappels in de Boekeloseweg, voor de huisnummers 1 tot en met 5. Herplant: 3 beverbomen (Magnolia kobussen) in de maat 14/16 in het jaar na de kap van de sierappels.

* 1 meidoorn in de Stadionlaan, nabij lantaarnpaal, nummer 3. Herplant: 1 boom van een duurzame houtsoort, in de maat 14/16, in het jaar na de kap van de meidoorn.

* 3 eiken in de Breemarsweg, voor de huisnummers 519 - 521. Herplant: 3 eiken, in de maat 16/18, binnen 1 jaar na de kap van de eiken.

* 2 esdoorns en 1 berk in de Houtmaatweg op het terrein van huisnummer 9. Herplant: geen.

* 1 esdoorn in Oldenzaalsestraat 14/hoek Wemenstraat. Herplant: geen.
Verkeersbesluiten
Burgemeester Jansenplein

Nieuwe taxistandplaats

Om een alternatief te bieden voor het hinderlijk doorkruisen van de binnenstad en het wachten op klanten op ongewenste plaatsen wordt een taxistandplaats aangewezen op het Burgemeester Jansenplein. Hier kunnen taxi's op donderdag tot en met zaterdag tussen 22.00 en 07.00 uur wachten op klanten.

Willemstraat

Wijziging taxistandplaats

Aan de Willemstraat hoek Beekstraat zal de bestaande parkeerplaats van een onderbord worden voorzien met de tekst "do t/m za 22.00 - 07.00 h". Deze taxistandplaats wordt veelal oneigenlijk gebruikt. Taxi's staan hier overdag langdurig en vaak onbemand te wachten op klanten. Deze taxi's zullen voortaan op het Stationsplein moeten wachten, waar een taxistandplaats is ingericht.

Mozartlaan

Opheffen voorrangsregelingen bij versmallingen

Om de snelheid van het verkeer te remmen zijn circa 25 jaar geleden versmallingen aangelegd in de Mozartlaan. Toen is ter hoogte van de versmallingen ten behoeve van het openbaar vervoer een voorrangsregeling ingesteld. De lijnvoeringen en rijrichtingen van het openbaar vervoer zijn recentelijk gewijzigd. De voorrangsregeling wordt niet aangepast maar opgeheven. Dit omdat de Mozartlaan deel uitmaakt van een 30 km/h gebied waarbinnen de voorrang niet geregeld wordt.

Bachstraat

Opheffen knip

De knip in de Bachstraat ter hoogte van de Diepenbrockstraat die sluipverkeer moest voorkomen wordt opgeheven. Met name de brandweer vraagt om het weer openstellen van de Bachstraat. Zij gebruiken de Bachstraat als aanrij-route en zien de Diepenbrockstraat niet als een volwaardig alternatief. Ook een aantal omwonenden vraagt om het openstellen van de Bachstraat. In en rondom de Bachstraat zijn andere verkeersmaatregelen gerealiseerd die overlast na het opheffen van de knip beperken.
De desbetreffende stukken liggen van 9 februari tot 23 maart 2005 ter inzage bij de afdeling Bouwen, Stadskantoor, Hazenweg 121 en de Gemeentewinkel in het Stadhuis. Wanneer u belanghebbende bent, kunt u gedurende de inzagetermijn een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de van de indiener, een dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

* In de nacht van woensdag 9 februari op donderdag 10 februari 2005, van 23.00 tot 7.00 uur, aan het baanvak Hengelo - Enschede, tussen de gemeentegrens en het station Hengelo.

* In de nacht van zaterdag 12 februari op zondag 13 februari 2005, van 23.00 tot 7.00 uur, aan het baanvak Hengelo - Almelo, tussen de gemeentegrens en het station Hengelo.

* In de nacht van zaterdag 12 februari op zondag 13 februari 2005, van 23.00 tot 7.00 uur, aan het baanvak Hengelo - Oldenzaal, tussen de gemeentegrens en het station Hengelo.
* In de nacht van maandag 15 februari op dinsdag 16 februari 2005,