AutoRai

Nieuwe uitvoering in gamma Hyundai Tucson

(7-2-2005)
Hyundai heeft aan het gamma van de Tucson 2WD een nieuwe uitvoeringsvariant toegevoegd. Het gaat om de StyleVersion, die beschikbaar is met zowel diesel- als benzinemotor. De StyleVersion heeft ten opzichte van de reeds bekende DynamicVersion climate control als extra optie tegen een meerprijs van slechts 500 euro. De aantrekkelijke Tucson is sinds zijn introductie in 2004 een regelrecht verkoopsucces. Hyundai verwacht met de introductie van de voorwielaangedreven StyleVersion zelfs nóg meer succes te oogsten met de Tucson.

Vanwege de grote vraag naar climate control voor de Tucson 2WD heeft Hyundai besloten om de populaire SUV voortaan ook met die voorziening te leveren als StyleVersion.

Unicum
Hyundai levert de 2WD-dieselvariant van de Tucson StyleVersion desgewenst ook met een automatische transmissie. Dat is een unicum want op dit moment is er geen enkel ander merk in het SUV-segment dat tegen een dergelijke lage prijs een dieselvariant met automaat aanbiedt. Hierdoor is de Tucson voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder nóg aantrekkelijker geworden.

De Tucson 2.0i CVVT StyleVersion is verkrijgbaar voor 23.995 euro. De Tucson 2WD StyleVersion met 2,0-liter CRDi-dieselmotor is leverbaar vanaf 28.195 euro en de dieselversie met automatische transmissie vanaf 30.195 euro.

Indien de klant vóór 28 februari een van deze modellen aanschaft, krijgt hij of zij de auto geleverd inclusief een personal computer van Dell.