AutoRai

Jaguar X-TYPE en S-TYPE Privilege hebben streepje voor

(7-2-2005)
De Jaguar X-TYPE 2.0 Diesel en S-TYPE 2.7 Diesel zijn nu ook leverbaar in een gelimiteerde uitvoering, namelijk de bijzonder complete Privilege-uitvoering.
Het afleggen van zakelijke kilometers wordt in een Jaguar X-TYPE 2.0 Diesel Privilege en in de Jaguar S-TYPE 2.7 Diesel Privilege een genot. Beide dieselmotoren kennen namelijk een gunstig brandstofverbruik terwijl de interieurs zijn voorzien van geavanceerde extraâs voor zakelijk gebruik, zoals een geïntegreerd Jaguar Touch Screen dvd-navigatiesysteem en inbouwvoorbereiding voor een Bluetooth(TM)-telefoonsysteem.

X-TYPE 2.0 Diesel Privilege in Saloon en Estate-uitvoering Het interieur van de X-TYPE Privilege is fraai afgewerkt in brons gelakt Sapele houtfineer en Warm Charcoal velours in combinatie met de exterieurkleuren Platinum of Quartz. Bij de exterieurkleur Ebony wordt het interieur uitgevoerd in Champagne velours. Ten opzichte van de X-TYPE 2.0 Diesel is de X-TYPE Privilege extra uitgerust met Automatic Climate Control, Cruise Control, een Bluetooth(TM)-telefoonsysteem inbouwvoorbereiding, een multifunctioneel lederen stuurwiel, een Touch Screen dvd-navigatiesysteem en 17 inch Cayman lichtmetalen velgen. De X-TYPE Privilege is zowel in een Saloon- als Estate-uitvoering leverbaar. De Jaguar X-TYPE Privilege is leverbaar vanaf ⬠38.450,â en kent een leasetarief vanaf ⬠849,â per maand voor de Saloon en ⬠865,â voor de Estate.

S-TYPE 2.7 Diesel Privilege: zakelijk onweerstaanbaar De Jaguar S-TYPE 2.7 Diesel Privilege is met zijn 2.7 liter V6 twin turbo dieselmotor de krachtigste van de twee Privilege-modellen. Met een maximum vermogen van 206 DIN-pk/152 EEC-kW en een koppel van 435 DIN Nm, levert deze krachtbron prestaties zoals van een Jaguar wordt verwacht. Hij is leverbaar in de exterieurkleuren Midnight, Slate of Quartz en met een interieur in Champagne met een dashboardafwerking in brons gelakt Madrona houtfineer. Naast de complete standaarduitrusting van de S-TYPE 2.7 Diesel is deze uitvoering extra voorzien van een inbouwvoorbereiding voor een Bluetooth(TM)-telefoonsysteem, een Touch Screen dvd-navigatie-systeem, stoelen Classic in leder die voor de bestuurder 8-voudig en voor de passagier 6-voudig verstelbaar zijn, Park Distance Control achter en metallic lak. Optioneel is deze uitvoering uit te rusten met een geavanceerde zestraps automatische transmissie in plaats van een handgeschakelde zesversnellingsbak. De S-TYPE 2.7 Diesel Privilege kan al gereden worden vanaf ⬠59.900,â of ⬠1.179, â per maand.

Net als alle Jaguar-modellen worden ook de X-TYPE en S-TYPE Privilege geleverd met drie jaar volledige garantie zónder kilometerbeperking. De genoemde leasetarieven zijn exclusief BTW op basis van 48 maanden/20.000 km per jaar via Jaguar Financial Services.