Buurtnieuws per E-mail bij Buurtenonline.nl

Het prikbord Buurtenonline.nl biedt buurtbewoners de mogelijkheid om wekelijks nieuwe berichten per mail te ontvangen. Meer dan 10.000 mensen meldden zich inmiddels aan voor deze gratis elektronische buurtnieuwsbrief.

Het populaire buurtprikbord mailt wekelijks de laatste mededelingen, zoekertjes, links en foto's, geplaatst door buurtbewoners op basis van hun postcode. "Doordat we nieuwe berichten per mail naar de abonnees sturen is het plaatsen van een bericht op Buurtenonline gelijk aan mailen met de buurt", aldus Anne Blankert, medeoprichter van Buurtenonline.

Buurtenonline
Buurtenonline is de landelijke virtuele ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Velen zijn de weg kwijt naar het traditionele dorpsplein. Het Internet biedt uitkomst. Van kinderoppas tot kappersmodel, van klachten over een plaatselijke hanggroep tot buurtvergaderingen, net als het dorpsplein wil Buurtenonline fungeren als een ontmoetingsplaats en forum voor alle Nederlanders.

Buurtenonline is een initiatief van drie Internet enthousiastelingen en wordt ondersteund door de Stichting Nederland Kennisland en vele vrijwilligers die belangeloos hun buurtinformatie bijhouden.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Wickel

Telefoon: 06-24220922
marcel@buurtenonline.nl
http://www.buurtenonline.nl