Ingezonden persbericht


Rob de Boer als Account Manager in dienst bij Newtel Essence

Vianen, 7 februari 2002 Rob de Boer (40) is in dienst getreden als Account Manager bij Newtel Essence in Vianen. De Boer is verantwoordelijk voor de verkoop van communicatieoplossingen op basis van IP-telefonie.

De keuze van De Boer voor Newtel Essence is de focus van het bedrijf dat is gericht is op veilig en betrouwbaar communiceren en vanwege het feit dat Newtel Essence haar communicatieoplossingen baseert op de behoefte van de klant en de daarbij behorende contactmomenten.

De Boer is zijn carrière begonnen bij Fokker Aircraft waar hij betrokken was bij de implementatie van manufacturing resource planning (MRP). Tijdens deze periode is De Boer bedrijfskunde en informatietechnologie gaan studeren. In 1994 startte De Boer zijn eigen ICT bedrijf onder de naam TCD ICT Solutions. Het bedrijf richtte zich op Messaging en IP- Telefonie. Eind 2003 is TCD ICT Solutions overgenomen en opereert sinds 2004 onder de naam Avensus.

+++

Newtel Essence

Newtel Essence is een Nederlands bedrijf dat zich richt op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren.

Met de behoeften van deze klanten/zakenpartners inclusief de daarbijbehorende contactmomenten als uitgangspunt, combineert Newtel Essence in haar Klantcontact Management oplossingen zowel Informatie als (Tele)Communicatie Technologie. Voor een opdrachtgever betekent dit dat een klant of zakenpartner met de opdrachtgever kan communiceren op de wijze en het tijdstip dat hij/zij kiest zonder dat het gebruik van communicatiekanalen of een combinatie daarvan resulteert in inefficiënties, een onvolledig klantenbeeld en/of een lagere kwaliteit van de dienstverlening. Medewerkers van de opdrachtgever krijgen tijd- en locatieonafhankelijk toegang tot een integraal relatiedossier en de benodigde communicatiekanalen.

Newtel Essence ondersteunt haar opdrachtgevers met advies, integratie en implementatie, opleidingen en onderhoud. Newtel Essence heeft een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Avaya, Genesys, NICE en Microsoft. Meer informatie op: www.newtelessence.com

Foto

Een digitale foto van Rob de Boer is op aanvraag te verkrijgen.



Ingezonden persbericht