Gemeente Bergschenhoek

Werkzaamheden Bergweg-zuid
De gemeente Bergschenhoek heeft het voornemen dit voorjaar werkzaamheden uit te voeren aan de Bergweg-Zuid tussen de rotonde en de Grindweg.

De aan leiding voor de werkzaamheden is:

* Het fietspad voldoet niet meer aan het streefpeil van de waterkerende hoogte. Daarom moet de as van het fietspad verhoogd worden tot -1.500 NAP;

* Nu is de weg ingericht als een 80 km weg. De gemeente is voornemens om de weg binnen de bebouwde kom te brengen waardoor de weg een 50 km weg wordt. Vanwege deze wijziging moet de weg heringericht worden;

* De asfaltconstructie van de rijbaan is slecht en moet vervangen worden. Zowel vanwege de ophoging van het fietspad als vanwege de slechte asfaltconstructie zal ook de rijbaan worden verhoogd.

Uiteraard is het wenselijk om alle uit te voeren werkzaamheden in één plan te vatten; dit wordt hierbij dan ook gedaan.

Vanaf 7 februari tot 18 februari zullen de ontwerptekeningen ter inzage liggen bij de receptie van het gemeentehuis. Ook liggen er reactieformulieren. Als u daar behoefte aan heeft kunt u een reactieformulier invullen en afgeven bij de receptie. Medewerkers belast met de werkvoorbereiding nemen hierna contact met u op.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2005 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 07 februari 2005 - Techniek Aralto ICT