Ingezonden persbericht


Actieve natuurvakanties voor jongeren persbericht

Ontdek hoe Belgen in het wild zijn, wat heksen in hun brouwseltjes stoppen, waar die burcht toch is gebleven, hoe een ideale maatschappij eruit zou kunnen zien, waar een Poolse boer zich mee bezighoudt en nog veel, veel meer!

Het wordt weer moeilijk kiezen voor jongeren tussen de 12 en de 30 jaar, de WoesteLand zomeractiviteiten van 2005 zijn bekend! WoesteLand, een werkgroep van jonge, enthousiaste vrijwilligers, organiseert het hele jaar door activiteiten in binnen- en buitenland. WoesteLand is onderdeel van het IVN en stond tot 2004 bekend als IVN-Jong.

Activiteiten

In de zomer van 2005 worden weer heel wat activiteiten georganiseerd. Zowel in binnen- als buitenland zijn er weer heerlijke vakantiemogelijkheden! Iedereen die tussen de 12 en 30 jaar is kan mee. We slapen in basic accommodaties en eten vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch.

In onze natuur- en cultuuractiviteiten willen we vormgeven aan duurzame ontwikkeling en praktische natuurbeleving. We werken hele of halve dagen in de natuur. Zo werken we onder andere op het land van een leefgemeenschap of verwijderen we berken van een heideterrein.

Voor meer informatie over onze activiteiten kijk je op www.woesteland.nl, hier kun je je ook opgeven!

Meer informatie

Op www.woesteland.nl vind je alle informatie over werkweekendjes, zomer- en winterkampen en alle andere activiteiten die op de planning staan. Geen tijd om regelmatig te kijken? Schrijf je in voor de WoesteLandUpdate en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle leuke activiteiten! Helemaal enthousiast geworden? Je kunt vrienden, vriendinnen en vage kennissen via de site een leuke e-card sturen!

Geen internet? Onze folder is ook op te vragen via telefoonnummer (020) 622 81 15.

Noot voor redactie (

Ingezonden persbericht