Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


7 februari 2005


APELDOORN - Gestolen auto terug


Een auto die zondagavond (6/02) bij de Americahal was gestolen is later in Beekbergen teruggevonden. De 37-jarige Apeldoornse eigenares parkeerde zondagavond haar auto bij de Americahal en ontdekt rond 23.15 uur dat haar auto verdwenen was. De gealarmeerde politie trof haar auto rond 23.40 uur bij een verpleeghuis aan. Een auto die naast de gestolen auto van de Apeldoornse stond was wel verdwenen. Het gaat om een zwarte Suzuki Vitara met het kenteken 01-JX-NX. De auto is een cabriomodel en is voorzien van zeer brede banden en een rolbar. De politie vermoedt dat de dief van auto gewisseld heeft.


APELDOORN - Diefstal van auto

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag (7/02) vanaf de Melissestraat een auto gestolen. Het gaat om een rode Ford Escort voorzien van het kenteken HT-LS-22. De auto is voorzien van een achterspoiler. De 71-jarige eigenaar deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


APELDOORN - Schoorsteenbrandje


In een woning aan de Hoornbloem brak zondagmorgen (6/02) een schoorsteenbrandje uit. Het brandje werd rond 11.50 uur ontdekt en de brandweer die snel ter plaatse was had het vuur spoedig onder controle. Er was geen schade ontstaan. De brandweer had geen aanwijsbare verklaring voor het brandje.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --