Time : 4:23:03 PM
Date : Monday, February 07, 2005
Sender Name: Adamonline

PURATOS kiest voor ADAM 3.0 om zijn bedrijfsidentiteit te beschermen

Puratos, wereldwijd leverancier van ingrediënten aan ambachtelijke, industriële en in supermarkten ondergebrachte bakkerijen, patisserieën en chocolatiers, heeft voor ADAM gekozen om het bedrijf te beschermen tegen de ongewenste variaties van zijn merk. Het Digitaal Asset Management Systeem van Adam verlicht de invoering van zijn nieuwe, verbeterde bedrijfsidentiteit die op dit ogenblik wordt geïmplementeerd. Media management garandeert Puratos dat zijn digitale informatie zoals grafieken, foto's en illustraties wereldwijd worden georganiseerd en verdeeld. Deze aanpak sluit aan bij de bestaande processen van het bedrijf en zorgt voor nieuwe mogelijkheden op het vlak van de communicatie met o.a. de detailhandel.

Joachim Verheyen, Group e-Technology Manager van Puratos hierover: "Dit project beoogde de automatisering van arbeidsintensieve taken die door ons intern designdepartement werden uitgevoerd - zoals materiaal met hoge resolutie converteren, CD's en DVD's branden - waardoor voor hooggekwalificeerde medewerkers tijd wordt vrijgemaakt om taken met een hoge toegevoegde waarde te verrichten. De implementering van ADAM zorgde ervoor dat onze externe filialen en hun respectieve partners (agentschappen) kunnen beschikken over online toegankelijke en converteerbare activa in een beveiligde omgeving. Bovendien wordt terzelfder tijd de consistentie van het merk over de hele groep gewaarborgd."

Pieter Casneuf van Adamonline: "Het echte sterke punt van de implementering van Adam 3.0 bij Puratos is niet alleen dat de huidige workflow wordt geoptimaliseerd, maar ook dat een scala nieuwe interactieve mogelijkheden, waarom de markt vraagt, wordt aangeboden. Met meer directe contacten tussen leveranciers en detailhandelaars moet Adam de centrale bron van informatie worden. De echte waarde van deze investering is de verruimde appreciatie van de bestaande digitale activa en de belofte dat de toekomstige workflows naadloos zullen worden geïntegreerd."

Over Puratos

Puratos ontwikkelt en levert de fijnste ingrediënten aan ambachtelijke, industriële en in supermarkten ondergebrachte bakkerijen, patisserieën en chocolatiers over de hele wereld. Al meer dan 80 jaar innoveert Puratos om professionals te helpen bij de groei van hun zaak. Door de toepassing van baanbrekende technologieën worden de kwaliteit en de smaak van hun producten verbeterd en kunnen ze ruimere assortimenten aanbieden.

De professionals kennen en vertrouwen Puratos omdat zijn producten en diensten betrouwbaar, origineel, innovatief en tegelijk ook creatief zijn. Altijd probeert Puratos zijn klanten nieuwe ideeën en concepten aan te reiken. Zijn wereldwijde aanwezigheid probeert Puratos optimaal te benutten om succesvolle ideeën met de verschillende markten te delen en ze te laten slagen. Op regelmatige basis biedt Puratos zijn klanten opleidingen aan die in zijn 36 Innovatiecentra over de hele wereld door topmedewerkers worden gegeven.

Puratos

Industrialaan 25

B-1702 Groot-Bijgaarden

Belgium
tel: (+32) 02 481 44 44
JVerheyen@puratos.com
www.puratos.be