Ingezonden persbericht


Persbericht

OrangeWing lanceert nieuwe website

Roelofarendsveen, 7 februari 2005- OrangeWing Consulting, een in 2001 opgerichte adviesorganisatie die ondernemingen helpt bij het laten aansluiten van IT-processen op bedrijfsprocessen, heeft een geheel vernieuwde website in gebruik genomen. De organisatie heeft 'De Vormers' ingeschakeld om de nieuwe website te bouwen die in tegenstelling tot de oude, wat saaie website de waarden en activiteiten van OrangeWing helder in beeld brengt.

De combinatie van vernieuwing, persoonlijke benadering en ervaring maakt OrangeWing uniek in haar soort, dat wordt vanaf nu ook duidelijk op de website. Door middel van een logische indeling, korte en krachtige teksten, beelden van medewerkers en verhalen van klanten krijgen potentiële klanten en andere geïnteresseerden snel een duidelijk en overzichtelijk beeld van het bedrijf. Directeur Eric ten Harkel: "De personen op de foto's zijn onze mensen: de mensen maken het verschil."

www.orangewing.nl

Over OrangeWing Consulting:
OrangeWing Consulting is een adviesorganisatie die ondernemingen helpt IT-processen naadloos aan te laten sluiten op de bedrijfsprocessen. OrangeWing doet dat zodanig dat het rendement van de IT investering meetbaar en dus beheersbaar wordt. Dankzij een jarenlange ervaring met verbetertrajecten in IT-organisaties kan OrangeWing helpen bij het oplossen van vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De ervaring van de adviseurs van OrangeWing is opgedaan op velerlei terrein, maar heeft zijn wortels in IT-processen op het gebied van systeemontwikkeling, financiële verantwoording en organisatie-inrichting. De consultants nemen het voortouw bij veranderprocessen en schuwen geen vooruitstrevende visie. OrangeWing werkt onder andere voor KLM, ING, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster.



Ingezonden persbericht