Persbulletin Thailand
Februari 2005

Bangkok: een avondje uit op ongekende hoogte

Indien men kiest voor een bezoek aan de bruisende metropool Bangkok en een speciale avond wenst mee te maken, mag een bezoek aan "the Dome" in the State Tower niet ontbreken. The Dome, gevestigd in het twee na hoogste gebouw van Thailand, biedt drie verschillende etablissementen en voor ieder wat wils. Het meest bijzondere is toch wel het openlucht restaurant Sirocco op de 63^e verdieping. Of het nu voor een zakelijke of privé aangelegenheid is, één ding is zeker: dineren (Mediterrane keuken) op circa 250 meter boven Bangkok in de openlucht is gewoonweg uniek te noemen. Wie geen genoeg kan krijgen van het adembenemende uitzicht over de stad kan na het diner onder de sterrenhemel een dansje wagen bij de Sky Pub.

Mocht het weer enigszins tegenzitten, dan kan men uitwijken naar het Italiaans georiënteerde restaurant Mezzaluna. Dit restaurant bevindt zich eveneens in "the Dome" en daar zit men letterlijk en figuurlijk hoog en droog.

Is men meer gesteld op Franse oesters, Iranese kaviaar en kreeft uit de Atlantische Oceaan, dan is een bezoek aan "Distil" zeker aan te raden. Men kan hier tevens terecht voor de vele Schotse whisky's waarbij tevens een karaf Schots water wordt geserveerd. Op het hoogste balkon van Bangkok kan men onder het genot van een Cubaanse sigaar genieten van het uitzicht over de Chao Phraya rivier. Kortom: een unieke ervaring op ongekende hoogte!

Meer informatie over "the Dome" in the State Tower is te vinden op www.thedomebkk.com. Algemene informatie over Thailand is te verkrijgen via www.thaisverkeersbureau.nl of via tel. 0900-04 00 222 (EUR 0,35 p/m).

Noot voor de redactie (