Gemeente Binnenmaas

Concept-visie bedrijventerrein Reedijk ter inzage

De locatie Reedijk is een belangrijke plek in Binnenmaas. Reeds lange tijd wordt gekeken naar mogelijke ontwikkelingen op die locatie. Onlangs heeft Croonen adviseurs de "Ontwikkelingsvisie bedrijventerrein Reedijk" afgerond. In deze visie wordt aangegeven welke ruimtelijke ontwikkelingen wij voor ogen hebben op de locatie Reedijk.

De concept-visie ligt ter inzage
Van maandag 7 februari tot en met maandag 7 maart 2005 ligt de concept-visie voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam van 09.00 tot 12.30 uur en iedere dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.
Op deze website is de visie terug te vinden bij het kopje "Beleid en Projecten", "Complete teksten". Klik hier om de visie in te zien.

Reacties op de concept-visie
Iedereen kan zijn of haar zienswijze over de inhoud van de concept-visie geven. Gedurende de hiervoor genoemde termijn kunnen deze zienswijzen kenbaar worden gemaakt bij Burgemeester en wethouders, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de opstelling van de definitieve tekst, zoals die uiteindelijk aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. De gemeenteraad moet namelijk de visie als beleidsstuk vaststellen. Afhankelijk van het aantal reacties wordt bekeken of voorafgaand aan de behandeling door de gemeenteraad een informatieavond wordt gehouden.

Informatiebijeenkomst op
Op dinsdag 15 februari aanstaande om 20.00 uur is er een bijeenkomst in het gemeentehuis van Binnenmaas, aan de Sportlaan 22 in Maasdam waarin een nadere toelichting gegeven wordt op het concept van de ontwikkelingsvisie, zoals die voor de locatie Reedijk wordt voorgestaan. Belangstellenden worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Heeft u vragen of opmerkingen over het vorenstaande, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Adriaan Moons op telefoonnummer 078-6334 575.