PRIORITY TELECOM VOLTOOIT OMBOUW VAN BEDRIJFSNETWERK RABOBANK AMSTERDAM EN OMSTREKEN

Amsterdam, 7 februari 2005 - Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR) heeft succesvol de ombouw van het bestaande bedrijfsnetwerk voor Rabobank Amsterdam en Omstreken voltooid. Door het nieuwe netwerk worden alle 20 kantoren gekoppeld aan zowel de hoofdlocatie als een nieuw ingerichte uitwijklocatie. Het nieuwe netwerk is gebaseerd op Time Division Multiplexing over Internet Protocol (TDMoIP) technologie waardoor het netwerk volledig geschikt is voor een toekomstige overstap naar Voice over IP (VoIP). Tevens heeft Rabobank Amsterdam en Omstreken de beschikking gekregen over Fall Back Routing in geval van calamiteiten op het spraaknetwerk. "Onze relaties en klanten zijn afhankelijk van onze dienstverlening, waardoor betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor ons van wezenlijk belang zijn." aldus R. ter Meulen, ICT manager van Rabobank Amsterdam en Omstreken. "Rabobank Amsterdam en Omstreken is met circa 550 medewerkers een van de grootste lokale banken binnen de Rabobank Groep. Vanuit 20 vestigingen voorzien wij bedrijven en particulieren van ons brede dienstenpakket. De migratie van onze infrastructuur naar TDMoIP en de introductie van een uitwijklocatie staan garant voor continuïteit van onze dienstverlening." "Moderne communicatieoplossingen kunnen een belangrijke rol spelen bij het realiseren van groei voor Rabobank Amsterdam en Omstreken" zegt David Andreski, Senior Vice President Marketing & Sales van Priority Telecom. "Wij zijn er trots op dat ze voor Priority Telecom heeft gekozen om deze strategie te ondersteunen met hoogwaardige dienstverlening. Onze diensten hebben een hoge mate van flexibiliteit, beschikbaarheid en beveiliging, waardoor wij een uitstekende partner zijn voor dergelijke organisaties in de financiële wereld." Over Priority Telecom N.V.

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé-datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan meer dan 9.500 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar dichte stedelijke vezelnetwerk en ervaren lokale verkoopmedewerkers. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool "PRIOR". Voor meer nieuws en informatie surft u naar www.prioritytelecom.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Priority Telecom, Ronald Schapendonk, Director Marketing & Communications, 020-77 82 554, rschapendonk@prioritytelecom.com


---- --