Gemeente Berkelland


Inleveren asbest in Ruurlo niet gratis

Elke derde zaterdag van de maand kunnen inwoners van Ruurlo op de gemeentewerf van Ruurlo enkele soorten afval, tegen betaling, inleveren. Asbest hoort er ook bij. Tot 1 januari 2004 kon de eerste 100 kg gratis worden ingeleverd. Met de komst van het brengpunt op de gemeentewerf is dat niet meer mogelijk, omdat een weeginstallatie ontbreekt.
In publicaties ten behoeve van de KCA-inzameling in december 2004 is echter vermeld, dat nog wel gratis asbest kon worden ingeleverd. Dat is helaas een misverstand. Hiervoor onze excuses. De medewerkers op het brengpunt nemen alleen goederen in tegen betaling. Een prijslijst is op het brengpunt ter inzage.

Het brengpunt in Ruurlo is alleen bedoeld voor inwoners van Ruurlo. De afvalinzameling wordt in 2005 nog per voormalige gemeente uitgevoerd. Verwacht wordt dat in 2006 een regeling voor de gehele gemeente Berkelland van kracht wordt.
Samenvatting Elke derde zaterdag van de maand kunnen inwoners van Ruurlo op de gemeentewerf van Ruurlo enkele soorten afval, tegen betaling, inleveren. Asbest hoort er ook bij. Tot 1 januari 2004 kon de eerste 100 kg gratis worden ingeleverd. Met de komst van het brengpunt op de gemeentewerf is dat niet meer mogelijk, omdat een weeginstallatie ontbreekt.
Mutatiedatum 04/02/2005