Gemeente Berkelland


Contactfunctionarissen presenteren zich aan bedrijven en instellingen

contactfunctionarissen

De gemeente Berkelland heeft serviceverlening en klantgerichte samenwerking hoog in het vaandel staan. Daarom is in Borculo de Gemeentewinkel geopend en komen er servicepunten in Ruurlo, Eibergen en Neede. Voor de bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere instellingen zijn contactfunctionarissen aangesteld; een nieuw fenomeen in Berkelland. Daarom hebben alle ons bekende bedrijven, verenigingen, stichtingen en instellingen een brief ontvangen met informatie over de nieuwe Gemeentewinkel en zijn contactfunctionarissen.

Geen brief?

Wij vinden het belangrijk dat alle bedrijven en instellingen weten dat zij met al hun vragen bij één van de contactfunctionarissen terecht kunnen. Heeft uw bedrijf of organisatie geen brief ontvangen? Neemt u dan alstublieft contact op met één van de onderstaande medewerkers. Zij stellen zich graag aan u voor.

Aanspreekpunt

De contactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor bedrijven en instellingen, is contactpersoon, schakel en vraagbaak en zorgt, als dat nodig is, voor overleg en samenspraak met de andere afdelingen. Kortom: u kunt met al uw vragen bij de contactfunctionaris terecht.

Frank Evers heeft de aandachtsgebieden jeugd, zorg en subsidies (de heer F.J.M. Evers, telefoon 0545-250 520,
f.evers@gemeenteberkelland.nl)
Wim Hendrikse heeft de aandachtsgebieden kunst, cultuur, recreatie en toerisme (de heer W. Hendrikse, telefoon 0545-250 517, w.hendrikse@gemeenteberkelland.nl)
Nicolette Kokkes heeft de aandachtsgebieden sport en subsidies, (mevrouw N. Kokkes, telefoon 0545-250 521,
n.kokkes@gemeenteberkelland.nl)
Jan Lubben heeft de aandachtsgebieden plattelandsvernieuwing en kleine kernen, (de heer J.E. Lubben, telefoon 0545-250 518, j.lubben@gemeenteberkelland.nl)
Mirjam Mellink heeft de aandachtsgebieden horeca en winkeliers, (mevrouw M.G. Mellink, telefoon 0545-250 516,
m.mellink@gemeenteberkelland.nl)
Gert Ooms heeft de aandachtsgebieden industrie en overige bedrijven, (de heer T.G. Ooms, telefoon 0545-250 519,
g.ooms@gemeenteberkelland.nl)
Samenvatting De gemeente Berkelland heeft serviceverlening en klantgerichte samenwerking hoog in het vaandel staan. Daarom is in Borculo de Gemeentewinkel geopend en komen er servicepunten in Ruurlo, Eibergen en Neede. Voor de bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere instellingen zijn contactfunctionarissen aangesteld; een nieuw fenomeen in Berkelland.
Mutatiedatum 04/02/2005