Stad Utrecht, 09.20 uur

Utrecht 07-02-2005 - Nieuwsberichten districten Stad Utrecht

Vrouw spuugt buschauffeur

UTRECHT Op zondag 6 februari omstreeks 16.00 uur is een 20-jarige vrouw uit Utrecht in een autobus aangehouden na onenigheid met de buschauffeur. De vrouw was het niet eens met het afstempelen van strippen en ging in de bus ter hoogte van Vredenburg in discussie met de chauffeur. Op een gegeven moment spuugde ze de chauffeur en daarop werd de politie ingeschakeld. De vrouw werd meegenomen naar het bureau en kreeg hier een boete voor hinderlijk gedrag in het openbaar vervoer.

Veelpleger aangehouden

UTRECHT De politie heeft een 33-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van heling van diverse goederen, waaronder twee fietsen. De verdachte werd fietsend op het Aakplein aangetroffen en daarop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na onderzoek werden twee fietsen, een autoradio en een cd-speler van de man in beslag genomen. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Mishandeling vrouw

UTRECHT Zondagavond werd er op de Spoorstraat een vrouw mishandeld door twee mannen.

Omstreeks 23.30 uur vertelden getuigen dat de vrouw werd mishandeld door twee kale mannen. De mannen sloegen de vrouw met een steen op haar hoofd. Agenten zijn vervolgens achter de twee mannen aangereden en hebben de mannen staande gehouden en vervolgens aangehouden. De vrouw had een flinke hoofdwond en is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.