Edelman - DLV


07 - 02 - 2005

AVS kiest voor Canon

Afgelopen vrijdag hebben de Algemene Vereniging Schoolleiders in het basis- en speciaal onderwijs, de AVS, en Canon hun samenwerking voor documentenverwerking officieel afgetrapt. Hierdoor kunnen scholen die zijn aangesloten bij de AVS korting krijgen op de aanschaf van Canon print- en kopieerapparatuur. Roelf Willemstein, algemeen directeur van de AVS en Martin Trampe, president Canon Nederland tekenden de samenwerkingsovereenkomst.

Canon stelde op basis van zijn ervaring met onderwijsinstellingen, een menukaart samen waarmee scholen de voor hen meest geschikte zwart/wit multifunctional(s)(MFP) kunnen kiezen. Dit zijn systemen die zowel kunnen kopiëren, printen, scannen en faxen. Voor MFPs met extra mogelijkheden, zoals kopiëren of printen in kleur of bijvoorbeeld opties als nieten en het maken van complete boekjes, maakt Canon een op maat gesneden advies als daar vraag naar is.

Willemstein: Canon heeft een zeer breed pakket van multifunctionele printsystemen en bleek als beste in staat om maatwerk te bieden aan onze leden. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten is hoog. Ook de service van Canon is goed. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze partij via AVS Voordeel aan onze leden aan te bieden.

Trampe vindt het belangrijk dat scholen goed worden geadviseerd over de aanschaf van hoogwaardig technisch apparatuur. Omdat scholen voor een groot deel afhankelijk zijn van reprosystemen en deze lang mee gaan, is een goede keuze essentieel, zegt Martin Trampe van Canon Nederland. Iedereen kan zich de stapels proefwerken nog herinneren en het grote aantal leraren voorstellen dat een beroep doet op de reprofaciliteit. Het goed in kaart brengen van de behoefte is om te beginnen erg belangrijk.

Over AVS
De AVS is een actieve vak- en beroepsorganisatie voor leidinggevenden in het basis- en speciaal onderwijs met op dit moment bijna 4800 leden. De AVS zet zich in voor sterk management door belangenbehartiging en professionalisering middels landelijke vertegenwoordiging, juridische hulp, beroepsondersteuning, scholingsactiviteiten en netwerken van en voor alle directieleden in het basis-en speciaal onderwijs.

Meer over Canon:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal

Marcel Surendonk
Canon
tel: 023 567 02 11
e-mail: m.surendonk@canon.nl

Edelman
Leoni Janssen
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: leoni.janssen@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl

Roelf Willemstein
Algemene Vereniging Schoolleiders
030 2361010