3 e persbericht van maandag 7 februari 2005

Eindhoven 07-02-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte in lijnbus aangehouden voor baldadigheid

In een lijnbus op de Aalsterweg is maandag rond 17.40 uur een 18-jarige inwoner van Valkenswaard aangehouden. Hij wordt verdacht van het bekladden van een busstoel. De man is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Man aangehouden na mishandeling vrouw

In Helmond Oost is maandag rond 14.10 uur een 34-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij zou kort voor zijn aanhouding een 20-jarige vrouw in haar woning in Helmond Oost hebben mishandeld na een onenigheid. De man is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Geldrop: Automobiliste schept man en rijdt vervolgens woning binnen

Op de Burght heeft een 77-jarige automobiliste uit Heeze bij het achteruitzetten de controle over haar auto verloren. Hierdoor reed ze het trottoir op, schepte een 49-jarige Eindhovenaar en reed vervolgens achteruit een woning binnen. De Eindhovenaar is met beenletsel overgebracht naar het MMC in Eindhoven. De voorgevel van de woning werd helemaal vernield. Het rijbewijs van de vrouw uit Heeze is ingenomen.

Valkenswaard: Man van geld en GSM beroofd

Op de Waalreseweg is zondagavond rond 23.15 uur een 22-jarige man uit Geldrop beroofd. Toen hij in zijn auto wilde stappen werd hij plotseling door twee mannen bedreigd met een mes. Nadat de man zijn geld en zijn GSM had afgegeven renden de daders weg in de richting van de Markt. De daders zijn ongeveer 1.75 meter lang en naar schatting tussen de 25 en 30 jaar. Eén van hen droeg een spijkerbroek en een zwart jack. De ander droeg een petje, een zwarte broek en een zwarte driekwart jas.