3 e persbericht van dinsdag 8 februari 2005

Eindhoven 08-02-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na steekpartij

De politie heeft dinsdagmiddag rond 17.00 uur een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op de Kanaaldijk Noord aangehouden. Agenten zagen dat de verdachte daar een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met een mes stak. Dat gebeurde na een woordenwisseling tussen de twee mannen. Het slachtoffer liep een wond op aan zijn linkerbovenarm waaraan hij zich heeft laten behandelen. De verdachte stribbelde bij zijn aanhouding flink tegen waarop de agenten pepperspray hebben gebruikt. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Eindhoven: Man met cocaïne aangehouden

De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.15 uur op de Paradijslaan een 23-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man bestuurde een snorfiets en werd bij een verkeerscontrole gecontroleerd. Hij bleek enkele cachetjes met in totaal ongeveer 8 gram vermoedelijk cocaïne bij zich te hebben. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De drugs zijn in beslaggenomen.

Hapert: Auto weggehaald

Vanaf de Boogschutter is tussen maandag 22.15 uur en dinsdag 15.30 uur een auto gestolen. Het gaat om een grijze Opel Kadett (XT-61-TX).