Gemeente Hilversum

Informatiebijeenkomst over rotonde Sumatralaan
In het najaar wil de gemeente op de kruising van de Sumatralaan met de Lage Naarderweg een rotonde aanleggen waarop meteen ook de nieuwe ingang van het Media Park wordt aangesloten. Om omwonenden en andere belangstellenden hierover nader te informeren, houden gemeente en TCN Media Park op dinsdag 8 februari een informatiebijeenkomst in de gereformeerde basisschool De Wegwijzer, Sumatralaan 40; aanvang: 19.30 uur.

De nieuwe rotonde wordt deels op grond van het media Park gerealiseerd. Langs het gedeelte van de Sumatralaan, dat op de nieuwe rotonde aansluit, kunnen vrijliggende fietspaden komen.

Tijdens de informatiebijeenkomst geven medewerkers van de dienst Stadsontwikkeling een toelichting op een voorlopige schets van rotonde en aansluitende wegvakken. Medewerkers van TCN geven een indruk hoe de nieuwe ingang van het Media Park en de inrichting van de openbare ruimte rond het Nederlands Instituut voor Beeld en Geleuid worden vormgegeven.

Bezoekers kunnen hun mening geven over het schetsplan voor de rotonde en de inrichting van het desbetreffende stukje Sumatralaan.