LEVER FABERGE

Bodegraven - 7 februari 2005

Karin Bloemen in de nieuwe Robijn commercial

Bodegraven - Vanaf 8 februari 2005 is Karin Bloemen geregeld op TV te zien in de nieuwe commercial van Robijn. Als moeder van twee dochters en vrouw met altijd kleurrijke en extravagante kleding, laat ze zien hoe het wasritueel er bij haar thuis aan toe gaat.

In de serie 'Robijn doet de was bij ...' volgt Karin Bloemen, Isa Hoes en Irene Moors op.
'Het klinkt misschien vreemd, maar wassen is echt mijn hobby', vertelt Karin Bloemen. 'Mijn washok is beslist m¡jn plek, daar kom ik tot mezelf'. 'Ook na zestig voorstellingen wil ik er nog elke keer een feestje van maken, dus mijn kleding moet er altijd fantastisch uitzien.' Over de opnames van de commercial vertelde ze: 'Het was eigenlijk een heel gezellige dag - dat noem ik nog eens van je hobby je werk maken...'.

Het idee voor de nieuwe commercial is bedacht door het reclamebureau PPGH/JWT en geproduceerd door Outcast Pictures. 'Omdat wassen en het behoud van mooie kleding in elk huishouden een belangrijke rol speelt zochten we naar rolmodellen die het Nederlandse publiek aanspreken. Karin Bloemen is hét voorbeeld van iemand die altijd hele mooie kleurrijke kleding draagt, daarnaast heeft ze een gezin met twee dochters die ook de nodige wasjes met zich meebrengen. Helemaal geschikt voor een Robijn commercial dus', aldus Annemarie van den Brekel van Robijn.