AutoRai

Greenib Car benoemt interim PR manager

(8-2-2005)
Mike Belinfante is aangesteld als interim PR Manager bij Hyundai-importeur Greenib Car. Hij begint maa ndag7februari.Zijn nieuwe functie is een vervolg op ruim twintig jaar journalistieke ervaring.
"Ik heb onder meer gewerkt bij de Haagsche Courant; ben er begonnen als journalist en heb later een complete, eigen pagina in de krant gemaakt", vertelt hij. Eind jaren negentig werd Belinfante hoofdredacteur van het luxe lifestyle-magazine Talkies om vier jaar later hoofdredacteur te worden van AM Magazine, eveneens een toonaangevende glossy.

Veel snelheid
Belinfante: "Verder was ik al betrokken bij PR-werkzaamheden voor anderen. Daar komt bij dat ik altijd al gek ben geweest op auto's. Dus toen de vraag kwam of ik de PR-activiteiten bij Hyundai wilde waarnemen, was er maar één antwoord mogelijk. Zeker omdat Greenib Car een compact georganiseerd bedrijf is dat met Hyundai behoorlijke groeiplannen heeft. Er zit veel snelheid in, er gebeurt heel veel en dat maakt de functie extra leuk."

Als PR Manager is Belinfante verantwoordelijk voor de persinformatie, de coördinatie van persreizen en de reservering van testauto's. "Mijn eerste officiële kennismaking met collega's en journalisten is op woensdag 9 februari, tijdens de persdag van de AutoRAI, een perfecte gelegenheid om iedereen te ontmoeten." Belinfante neemt de taken over van Yvonne Hoddenbach die sinds kort met zwangerschapsverlof is.