Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht 08-02-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Meisje ernstig gewond

DOORN Op maandag 7 februari raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 14.45 uur reed een 13-jarig meisje uit Maarn met haar fiets over het fietspad van de Amersfoortseweg, komende uit de richting van de Drift. Bij het oversteken van de weg verleende zij geen voorrang aan een voor haar van links komende 70-jarige automobilist uit Nijkerk, met een aanrijding tot gevolg.

Gezien het ernstige letsel werd ook de komst van een traumahelikopter verzocht. De helikopter landde op de kruising Quatre Bras. Het slachtoffer werd per ambulance naar dezelfde kruising gebracht. Daar is zij door het traumateam behandeld en zij is vervolgens per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht en is daar opgenomen.

Twee gewonden bij aanrijding

DOORN Op maandag 7 februari raakten twee inzittenden van een auto gewond bij een kop-staartbotsing.

Rond 12.00 uur reed een 23-jarige automobiliste uit Breda over de Driebergsestraat, komende uit de richting van Driebergen. Zij zag te laat dat een 22-jarige automobilist uit Doorn stilstond voor de kruising met de Beukenlaan om daar linksaf te slaan. Zij botste op de achterzijde van haar voorligger. Naast de 22-jarige bestuurder uit Doorn, raakte ook zijn vriendin (verdere gegevens nog onbekend) gewond. Beiden zijn met nekletsel per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.