PIXELBROKER

Nederlanders echte prijsvergelijkers

Ook voor digitale fotografie:
Nederlanders echte prijsvergelijkers

De nieuwe site www.pixelbroker.nl heeft in korte tijd een miljoen hits bereikt. Sitebeheerder Filip van Tour: .Nederlanders lijken echte prijsvergelijkers te zijn. Waarom zou je ook teveel betalen voor het afdrukken van digitale foto.s? Het leven is al duur genoeg. Bovendien kun je op deze site ook de kwaliteit van de fotoservices met elkaar vergelijken. Binnen een minuut weet je alles..

De digitale camera heeft zich ook bij ons een vaste plaats verworven. Er zijn in Nederland inmiddels al meer dan 3 miljoen van dit soort camera.s in omloop.
Van Tour: .Dat levert per jaar miljoenen opnamen op. Zeker ook omdat je met zo.n digitale camera meer opnamen maakt dan met de oude camera. Logisch, je kiest zelf uit wat je wilt bewaren of laten afdrukken. De rest wis je gewoon..

Wat wel beter kan, is de opslag van al die opnamen die je wilt bewaren voor . later.. Vroeger verdwenen de negatiefjes ongeordend in een schoenendoos. Nu staan ze vaak al even ongeordend op de pc. Als je iets moet zoeken, ben je uren bezig. En dan heb ik het nog niet over het gevaar van een crash. Als dat gebeurt, kun je al je dierbare herinneringen in een keer kwijt zijn.

Toch is het maken van een digitaal fotoalbum een fluitje van een cent. Er is speciale software voor, maar je kunt ook gebruikmaken van de gratis service van diverse van onze aanbieders om albums aan te maken op internet. Ze hebben de mogelijkheid voor fotobeheer opgenomen in hun bestelsoftware of geven via hun site aan hoe je snel en gratis je foto.s veilig kunt opbergen.Wie wil weten, hoe dat gaat, kan ook daarvoor terecht op www.pixelbroker.nl.