Dienstenbond CNV

DeliXL - Bijeenkomst Almere over Sociaal Plan
08-02-2005

Eind vorige week heeft CNV Dienstenbond een akkoord bereikt met DeliXL over het Sociaal Plan dat zou moeten gaan gelden voor huidige en toekomstige reorganisaties. Het oude Sociaal Plan liep af op 31 december 2004. Reeds in gang gezette reorganisaties zoals Catapult zijn nog niet afgerond en ook is er binnenkort sprake van de sluiting van het distributiecentrum in Almere. Dat laatste komt natuurlijk niet als een verrassing, maar het is wel belangrijk dat de gevolgen van de reorganisatie(s) goed geregeld zijn, zodat de werknemers die getroffen worden weten waar ze aan toe zijn.

Verlenging Sociaal Plan
Afgesproken is dat het oude Sociaal Plan, met enkele toevoegingen en wijzigingen, verlengd wordt. Omdat het toch wel wat anders is als je daadwerkelijk getroffen wordt door een reorganisatie dan wanneer je denkt dat het je niet aangaat, organiseren CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten een ledenvergadering.

Tijdens de ledenvergadering zullen wij het Sociaal Plan nader uitleggen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Leden van de beide bonden kunnen zich vervolgens uitlaten over de vraag of de handtekening van de bond onder het Sociaal Plan gezet mag worden.

Ledenvergadering
De ledenvergadering wordt gehouden op:

woensdag 16 februari 2005 om 15.00 uur in de kantine van het distributiecentrum DeliXL Almere

Meepraten of meer informatie?
Neem contact op met CNV Dienstenbond, telefoon (055)5772640 of per mail a.bulsink@cnvdibo.nl