Politie Zuid-Holland-Zuid

08/02 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

08-02-2005 - Persberichten District I

KOELKASTEN EN GASKOOKPLATEN GESTOLEN
DORDRECHT In een aantal woningen in de Colijnstraat is ingebroken. De huismeester lichtte op maandagmiddag 7 februari de politie in. Alle woningen in een hal bleken te zijn opengebroken. Er bleken 7 koelkasten en 3 gaskookplaten te zijn verdwenen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

MAN OPGEPAKT VOOR STALKING MOEDER
ZWIJNDRECHT De politie heeft een 22-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van bedreiging en stalking van zijn moeder. De verdachte viel zijn moeder en broertje en zusje al geruime tijd lastig door aan de deur te komen bonken en schreeuwen. Ook viel hij ze op andere plekken -zoals op school -lastig. De verdachte is ingesloten.

CONTROLE OP FOUTPARKEREN
DORDRECHT De politie heeft maandagavond 7 februari een repressieve controle gehouden op fout parkeren op woonerven in Stadspolders. Er werden 21 bekeuringen geschreven voor het niet juist parkeren. De politie zal dit project herhalen.

MAN SLAAT TAXICHAUFFEUR
DORDRECHT De politie heeft een 42-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van een taxichauffeur. Dit gebeurde in de nacht van donderdag 8 februari omstreeks 01.00 uur op het Stationsplein. De taxichauffeur stond daar te wachten op mensen die een taxi hadden gereserveerd. De verdachte stapte echter in de taxi en werd boos toen hij van de chauffeur vernam dat de auto voor anderen was gereserveerd. Hij gaf de man daarop een klap in het gezicht.