Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


08 februari 2005


Twee doden in auto op vluchtstrook A50 Hattem


Op de vluchtstrook van de A50 onder de gemeente Hattem is dinsdagochtend vroeg (8/2) een personenauto aangetroffen met daarin de dode lichamen van twee personen, die door een misdrijf om het leven waren gekomen.
De auto werd omstreeks 04.00 uur aangetroffen op de vluchtstrook van de westelijke rijbaan in de richting Apeldoorn, tussen de afslag Hattem/Wezep en de afslag Heerde/Wapenveld.
Het Team Technische Recherche is direct een uitgebreid onderzoek gestart, waarbij ook speurhonden werden ingezet. De rijbaan voor het verkeer richting Apeldoorn werd vanwege het sporenonderzoek afgesloten vanaf het knooppunt Hattemerbroek tot aan de de afslag Heerde/Wapenveld.
De betreffende auto is na het eerste sporenonderzoek ter plaatse, rond 09.00 uur door een bergingsbedrijf overgebracht naar een onderzoekslokatie waar een met een grondig onderzoek werd gestart.
De identiteit en een mogelijke motief is op dit moment (8/2 - 14.00 uur) nog niet bekend. Over de wijze waarop de beide personen zijn omgebracht kunnen nog geen mededelingen worden gedaan.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --