FloraHolland


Januari Februari

---

FloraHolland leveringsbericht vanaf maart 2005 beschikbaar

FLORAHOLLAND (8 feb. 2005) - In FloraHolland Visie heeft u kunnen lezen dat kopers van FloraHolland vanaf 31 januari 2005 gebruik kunnen maken van het leveringsbericht van het Bemiddelingsbureau van FloraHolland. Het leveringsbericht geeft kopers inzicht in de door de aanvoerder verzonden partij voordat deze fysiek ontvangen is.

De ingangsdatum van het leveringsbericht is helaas onjuist vermeld. Vanaf maart 2005 is het voor kopers van FloraHolland mogelijk het leveringsbericht te ontvangen. Natuurlijk kunt u zich wel alvast inschrijven voor deze elektronische dienst van FloraHolland. Na inschrijving hoeft u niets meer te doen, u wordt in maart 2005 automatisch aangesloten op deze dienst. U kunt het inschrijfformulier downloaden via www.floraholland.nl (klik op Bemiddelingsbureau / E-diensten / leveringsbericht) en vervolgens faxen naar de afdeling Keteninformatisering, F 0174-63 32 44.

Meer informatie
Voor meer informatie over het leveringsbericht van het Bemiddelingsbureau kunt u bellen naar de ICT helpdesk, T 010-529 77 55.


---