Politie Amsterdam-Amstelland

Verkopers betrappen oplichters

8-2-2005. Maandagmiddag rond drie uur arresteerde de politie een 29-jarige man die een elektronicazaak wilde oplichten. Rond drie uur meldden twee mannen zich in de zaak om twee televisieschermen, t.w.v. 3484,00 euro, te kopen. Zij gaven een creditcard en een paspoort om de goederen te betalen. De alerte verkopers ontdekten dat deze vals waren en waarschuwden de politie. Toen die arriveerde gingen de verdachten er vandoor. Na een korte achtervolging kon de 29-jarige man worden gearresteerd. Kids Kunst op internet
8-2-2005. Speciaal voor kinderen heeft de politie Amsterdam-Amstelland jeugdsite De Kid gemaakt. Je vindt er o.a. informatie over ons werk, je kunt een dagje meelopen met twee dienders, een duik nemen in het verleden, vragen stellen en spelletjes doen.

Kinderen die het leuk vinden om te tekenen of te knutselen, kunnen er ook hun ei kwijt. Er is namelijk een "Prikbord" waar zij hun werk mogen tentoonstellen. Alles is welkom, de politie vinden we natuurlijk een van de leukste onderwerpen!