Ingezonden persbericht


Brocade Multiprotocol Router gekwalificeerd volgens Microsoft Designed for Windows Logo

Tilburg, 8 februari 2005 - De SilkWorm Muitiprotocol Router van Brocade Communications Systems is gekwalificeerd volgens het Microsoft Designed for Windows Logo Program voor toepassing bij het verbinden van iSCSI-netwerken aan Fibre Channel SAN's. De Brocade Multiprotocol Router helpt organisaties de krachtige faciliteiten voor het delen en beheren van resources van Brocade-gebaseerde SAN's in te zetten binnen opslagnetwerken die zowel op iSCSI als Fibre Channel zij gebaseerd.

"Datacenter-managers kunnen hun SAN-omgevingen uitbreiden of consolideren met 'blended' netwerkinfrastructuren en hebben toegang tot Brocade's SAN-management-tools en -technologieën door de gehele organisatie", zegt Rahul Auradkar, directeur van Windows Server Division bij Microsoft. "De Designed for Windows Logo kwalificatie helpt bij de interoperabiliteit en kwaliteitsgarantie voor Windows gebruikers. De mogelijkheid om veilige, multiprotocol verbindingen te leggen binnen storage-netwerken, biedt een nieuw niveau aan flexibiliteit binnen datacenters."

De Brocade Multiprotocol Router ondersteunt logische verbindingen tussen apparaten in verschillende SAN's zonder fysiek fabrics samen te voegen. Zo wordt voorzien in veilige, selectieve deling van bronnen die de flexibiliteit vergroot en de totale kosten van opslag verlaagt. SAN-managers kunnen de 16-poorts Multiprotocol Router gebruiken om apparaten opo drie manieren te verbinden: Fibre Channel to Fibre Channel (FC) Routing, FC to Internet Protocol (IP) Tunneling en iSCSI Gateway om Ethernet-apparaten te plaatsen in een SAN.

De Multiprotocol Router stelt datamanagers in staat om één keer fysiek te koppelen en dan een virtuele verbinding tussen verschillende bestaande SAN's te ontwikkelen. De iSCSi Gateway service biedt de verbinding tussen apparaten uit die nog niet in een Fibre Channel SAN zitten, om zo een veilige toegang te bieden via Ethernet. In toevoeging, de Multiprotocol Router helpt bij het oplossen van operationele problemen zoals tape back-up consolidatie, datamigratie en selectieve dataverplaatsing tussen productie- en testomgevingen.

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.