TAM TAM

Het Huis Opticiens lanceert nieuwe website

Rijswijk, 8 februari 2005

Het Huis Opticiens heeft meer dan 130 vestigingen verspreid over heel Nederland. De nieuwe website (www.hethuisopticiens.nl) is er op gericht om (potentiële) klanten een goed beeld te geven van de collecties, de kwaliteit van de producten en de service van Het Huis goed neer te zetten. Klanten van Het Huis oriënteren zich op de website en vinden vervolgens gemakkelijk hun weg naar één van de winkels bij hen in de buurt.

De website is zeer interactief. Een stijltest helpt op een intuïtieve en leuke manier bij het bepalen van de stijl en uitstraling die bij de bezoeker past. Met een andere test kan gekeken worden of je een laserbehandeling kunt ondergaan.

Met de nieuwe website heeft Het Huis Opticiens een waardevolle marketingtool in handen. Er worden gegevens verzameld, waarmee informatie op maat kan worden aangeboden en waarmee wensen van bezoekers duidelijk worden zodat de site steeds verder geoptimaliseerd wordt.

Tam Tam verzorgde het concept, het ontwerp en de technische realisatie van de website. MSIB (Microsoft Solution for Internet Business) werd ingezet als raamwerk. MSIB is Microsofts oplossing voor 'intelligente' websites. MSIB combineert eenvoudig beheer van de website met sterke site-analyses, gepersonaliseerde informatie en de mogelijkheid voor grote catalogi.

Tam Tam en Het Huis Opticiens werken sinds 2001 samen aan haar internetactiviteiten.


-----------------------------------------