Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


08 februari 2005


Slachtoffers A50 Hattem zijn man en een vrouw


De dodelijke slachtoffers die vanochtend vroeg in een auto op de vluchtstrook van de A50 werden aangetroffen zijn een man en een vrouw. De overige identiteit, waaronder leeftijd en woonplaats is nog niet vastgesteld. Ook over een motief en de wijze waarop de slachtoffers zijn omgebracht kan de politie geen nadere mededelingen doen.
Door de politieregio Noord- en Oost-Gelderland is een rechercheteam van 22 man geformeerd om de zaak te onderzoeken.
Tot nu toe zijn al tientallen tips bij de politie binnen gekomen van met name passerende automobilisten die in de afgelopen nacht over de A50 langs de auto op de vluchtstrook zijn gereden. De politie verzoekt andere automobilisten die nog niet gereageerd hebben, maar wel bijzonderheden hebben gezien op de vluchtstrook van de rijbaan in de richting Apeldoorn of de directe omgeving van de auto met de knipperende waarschuwingslichten, dit te melden via 0900-8844.
Afgelopen nacht omstreeks 04.00 uur trof de politie op de vluchtstrook een personenauto aan met knipperende waarschuwingslichten. In de auto lagen de dode lichamen van twee personen, die door een misdrijf bleken te zijn omgekomen.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --