Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen


communicatie NBTC

08-02-2005: Leonie Scholten medewerker corporate communicatie NBTC

Met ingang van 1 februari 2005 is Leonie Scholten aangetreden als medewerker Corporate Communicatie bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

De, 29-jarige, medewerker Corporate Communicatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, formuleren en uitvoeren van corporate (marketing-) communicatieprojecten, zoals de campagnes en themajaren in het kader van Holland promotie. Daarnaast verzorgt zij - samen met het hoofd Corporate Communicatie - de persvoorlichting. Leonie Scholten vervangt het hoofd Corporate Communicatie bij afwezigheid.

Scholten is afkomstig van AEGON waar zij ruim 3,5 jaar communicatiemedewerker was. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie voor het bedrijfsonderdeel Corporate & Institutional Clients. Daarvoor was zij communicatie adviseur bij de Gemeente Den Haag.

Met de komst van Leonie Scholten is het Corporate Communicatie team van NBTC weer op volle sterkte. Zij werkt nauw samen met Claudette Deddes (hoofd Corporate Communcatie), Miranda Steijger (medewerker Corporate Communicatie) en een stagiair. Zij verzorgen de in- en externe communicatie van NBTC vanuit het hoofdkantoor in Leidschendam. Het team is te bereiken via +31 (0)70 - 3705 360.