Ingezonden persbericht

Alisun Europe introduceert zonnebank met afstandsbediening

HEERHUGOWAARD, 20050208 -- Alisun Europe introduceert de Ambiance Economy. Dit is een aantrekkelijk geprijsde, mooi vormgegeven zonnebank die is voorzien van een handige, digitale afstandsbediening. Het apparaat is landelijk verkrijgbaar bij de Alisun vakdealers, de meeste bruinwitgoed zaken en ook via internet op: www.zonnewinkel.nl.


De Ambiance Economy is verkrijgbaar als zonnecombinatie met 20 lampen, of als zonnehemel op een statief met 10 lampen. Beide uitvoeringen zijn ook leverbaar met een geïntegreerde DuoTan® gezichtsbruiner. Deze gezichtsbruiner zorgt ervoor dat het gezicht even snel bruin wordt als de rest van het lichaam.

De elektronische afstandsbediening van de Ambiance Economy, die is voorzien van een duidelijke LCD-display, verschaft uniek gebruiksgemak. Liggend op de zonnebank zijn alle functies altijd binnen handbereik, omdat de afstandsbediening eenvoudig op te bergen is in de daarvoor bestemde houder. Daarnaast zorgt de EasyUse® software, die ook terug te vinden is bij de opvouwbare zonnehemel SunCar en de zonnedouche V28 pro, voor optimale gebruiksvriendelijkheid.

De Economy maakt deel uit van de Alisun Sunlounge Collection. Dit is een collectie zonneapparatuur gebaseerd op thema's als wellness, ontspanning en genieten. Met de Sunlounge Collection, die verder bestaat uit de Salsa, de Ambiance en de Allura, is de zonnebank verheven van gebruiksvoorwerp tot designartikel. Geen witte zonnebanken en -hemels; de moderne consument heeft de gelegenheid om te kiezen op basis van gevoel en emotie. Passend bij zijn of haar lifestyle.

De Ambiance Economy voldoet aan strenge Europese normen en keuringseisen en draagt de keurmerken TüV, EMC en CE. Verder wordt het apparaat, net als de andere thuisproducten van Alisun, geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.alisun.com of www.zonnewinkel.nl

De Ambiance Economy is al verkrijgbaar vanaf ¤ 875,-.

Alisun Europe B.V. is een toonaangevende Nederlandse onderneming, gevestigd in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Alisun exporteert wereldwijd en kent de wensen van de meest verwende zonaanbidders. Sinds 1984 worden de gerenommeerde door Alisun ontworpen en ontwikkelde zonnebanken en -hemels geproduceerd.




Ingezonden persbericht