De Nederlandse Bank


De Nederlandsche Bank waarschuwt voor Purelnvestor.Com Inc. Nieuwsbericht

Datum leeg 10/02/2005

De Nederlandsche Bank NV maakt bekend dat PureInvestor.Com Inc., statutair gevestigd te Maleisië, bedrijfsmatig al dan niet op termijn opvorderbare gelden van het publiek heeft aangetrokken en ter beschikking heeft verkregen en daarmee de Wet toezicht kredietwezen 1992 heeft overtreden.

Voor het aantrekken van gelden van het publiek beschikt PureInvestor.Com Inc. niet over een vergunning of ontheffing ingevolge de Wet toezicht kredietwezen 1992, noch kan zij gebruik maken van een vrijstelling.

Op diverse websites (waaronder http://pictrust.pureinvestor.com, www.gopips.com en www.astuteinvestors.com) biedt PureInvestor.Com Inc. de producten ´5 Years Trust Plan´ en ´The Fixed Dividend Plan´ aan. Daarnaast heeft PureInvestor.Com Inc. op 24 juli 2004 tijdens een door haar georganiseerde bijeenkomst in Amsterdam de voornoemde producten aangeboden. Door het aanbieden van deze producten en het aantrekken van gelden door middel van deze producten van het publiek heeft PureInvestor.Com Inc. de Wet toezicht kredietwezen 1992 overtreden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Herman Lutke Schipholt, 020-5242712 en 06-52496900.

leeg