Ingezonden persbericht



- Als enige bedrijf SRA gecertificeerd in zowel 2004 als 2005

Mamut wederom gecertificeerd door SRA

(Hoofddorp, 10 februari 2005) Mamut Business Software is deze week in Nederland onderscheiden met het certificaat SRA-Gecertificeerd 2005 , een erkende certificering van administratieve systemen. Mamut is tot op heden het enige bedrijf in Nederland dat zowel in 2004 als 2005 gecertificeerd is voor haar producten.

Het SRA is een onafhankelijke vereniging van samenwerkende Accountantskantoren en de certificering is een bevestiging dat Mamut Business Software voldoet aan de Nederlandse regel- en wetgeving, als ook aan gebruikers- en technische kwaliteitscriteria voor financieel administratieve systemen in Nederland.


- De certificering is een officieel en onafhankelijk bewijs dat Mamut oplossingen biedt die zijn aangepast aan de vereisten en behoeften van kleinere ondernemingen in Nederland. Ook in de toekomst zullen wij ons richten op het winnen van producttesten en het behalen van certificeringen, om te bewijzen dat onze oplossingen competitief zijn op zowel prijs, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, zegt Dave Kroder, Country Manager voor Mamut in Nederland.

De certificering omvat financieel administratieve systemen in Nederland. De belangrijkste criteria waarop beoordeeld is, zijn: functionaliteit, stabiliteit, prestatie en gebruiksvriendelijkheid en de algemene toepassing van Mamut Business Software in kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland.

Lancering van elektronisch bankieren in 2005

Mamut zal in 2005 de functionaliteit voor het Elektronisch bankieren lanceren en zal deze functionaliteit kosteloos aanbieden aan alle gebruikers van Mamut Business Software. Elektronisch bankieren bevat een aantal functies, waaronder het kunnen exporteren van betalingen en incasso s. De betalingen kunnen vervolgens met de eigen banksoftware naar de (post)bank worden verstuurd. Ook zal het mogelijk zijn om de (post)bank rekening mutaties in Mamut Business Software te kunnen importeren.


---

Over het SRA
Het SRA is een vereniging van plm. 375 zelfstandige, samenwerkende, Accountantskantoren, die samen 24% van het MKB bedienen. Haar leden kunnen een beroep doen op het SRA voor allerlei (vaktechnische) vraagstukken, opleidingen, ondersteuning op alle accountancygebieden en komen onder andere in aanmerking voor speciale kortingen op hard- en software. Ook worden er allerlei bijeenkomsten over actuele accountancy- en ICT gerelateerde onderwerpen georganiseerd. De SRA-Kantoren zijn verspreid over heel Nederland, enkele plaatsen in België en de Nederlandse Antillen (meer dan 900). Aanvullende informatie vindt u op www.sra.nl

Over Mamut
Mamut (OSE MAMUT ), opgericht in 1994, is een toonaangevende leverancier van financieel-administratieve oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen in Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de financiële administratie, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, personeel, projectbeheer en e-commerce, tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt,. Meer dan 80.000 gebruikers in Europa vereenvoudigen hun dagelijkse werkdag met Mamut. Meer informatie over de onderneming en zijn producten is te vinden op www.mamut.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Dave Kroder, Country Manager Mamut Software BV, telefoon: 023 568 93 91, e-mail: Davek@mamut.nl

Best Regards,
Dave Kroder
Country Manager, Mamut Software BV
Tel: +31 (0)23 568 93 91
Mob: +31 (0)6 55 88 30 31
Fax: +31 (0)23 568 91 11
e-mail: davek@mamut.nl
http://www.mamut.nl