PERSBERICHT - 2005-02-11

Nieuw arrangement inclusief boeiende rondvlucht bij Landal Village lEau dHeure

Voortaan ook vliegen bij Landal in Wallonië

Bungalowpark Landal Village lEau dHeure, één van de nieuwste parken van Landal, diep verscholen in het zuiden van Wallonië aan de oevers van de meren van lEau dHeure, biedt gasten vanaf het nabijgelegen vliegveld Cerfontaine de mogelijkheid om dit fraaie stukje België vanuit de lucht te bekijken.

Hiertoe is Landal een samenwerking aangegaan met Wooning Aviation, dat vanaf het op slechts 8 kilometer van het park gelegen vliegveld van Cerfontaine rondvluchten verzorgt. Parkgasten van lEau dHeure kunnen hier ook terecht voor vlieglessen (foto links).

Het speciale Ontdek Wallonië vanuit de lucht-arrangement omvat een weekend- of midweekverblijf in een luxe 6-persoons bungalow, een rondvlucht van 30 minuten in een Piper Archer II (foto rechts), een welkomstpresentje en flesje wijn bij aankomst in uw bungalow, opgemaakte bedden bij aankomst (inclusief bedlinnen); één handdoekenpakket per persoon en een keukendoekenpakket per bungalow en toeristenbelasting, schoonmaak- en reserveringskosten. Prijzen per persoon (op basis van 2 personen per bungalow) variëren van 155 tot 190 euro (afhankelijk van het seizoen). Voor de 3e t/m de 6e persoon betaalt men 71 euro p.p extra.

Bungalows Landal Village lEau dHeure is een gloednieuw park waarvan de laatste bungalows nog in aanbouw zijn. De luxe 6-persoonsbungalows zijn gelegen in een glooiend landschap en beschikken o.a. over een woonkamer met open haard, radio-/cd-speler, mp3-speler en tv met Canal+. Een open keuken met afwasmachine en magnetron, en een badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel. Er zijn drie slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Het park biedt verder een prachtig overdekt openbaar Aquacentre, met o.a. luxe zwembad met stroomversnelling, hydromassage, glijbaan en sauna/Turks stoombad.

Informatie en/of reserveren
Voor reserveringen van het Ontdek Wallonië vanuit de lucht-arrangement of meer informatie over het park kunt u contact opnemen met de reserveringsafdeling van Landal GreenParks via tel. 0900-8842 ( 0,20 p. min.) of kijk op www.landal.nl. Vermeld bij uw reservering wel de code Ontdek Wallonië vanuit de lucht.
Voor meer informatie over de rondvlucht of de vlieglessen kunt u contact opnemen met Wooning Aviation, telefoon 030-6919964, info@waviation.nl.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van de Cendant Vacation Rental Group. Landal beheert en exploiteert ruim 50 bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Oostenrijk, met in totaal bijna. 10.000 vakantiebungalows en 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren
1,5 miljoen gasten ca. 8,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers. Landal heeft een marktaandeel (gastnachten) van 22% op de Nederlandse markt.

Over Wooning Aviation
Wooning Aviation is een luchtvaartbedrijf met als hoofdvestiging Lelystad Airport, daarnaast vliegen zij ook vanaf Texel Airport en Cerfontaine (België). Met een vloot van 9 vliegtuigen verzorgen zij rondvluchten, proeflessen, luchtfotos en evenementen. Vluchten zijn 365 dagen per jaar mogelijk.

Noot voor de redactie (