Gemeente Vlaardingen


De Salon wint Vlaardingse Horecaprijs
08 februari 2005

De Salon heeft de Vlaardingse Horecaprijs 2004 gewonnen. Eigenaar Ben Vuyk ontving maandag 7 februari de 'Vlaardingse UITblinker' uit handen van raadslid Yvonne Batenburg en burgemeester Tjerk Bruinsma.

De prijs, een glazen kunstwerk van de Vlaardingse beeldend kunstenaar Marjon Hoogendijk, werd uitgereikt tijdens een goed verzorgde avond in Bar-Bistro Het Scheele Hoekje. De wisseltrofee is dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Stimulans
De gemeenteraad van Vlaardingen stelde de Vlaardingse Horecaprijs medio vorig jaar in. De prijs moet worden gezien als een stimulans voor horecaondernemers om zich positief te onderscheiden. De jury liet zich in haar keuze bijstaan door 'mystery guests'.

Goed toeven
Ben Vuyk was blij met de prijs en over de contacten met de gemeente. "De communicatie van de Gemeente Vlaardingen is veel beter geworden", zei de eigenaar van De Salon
Volgens het juryrapport is De Salon een plek waar het goed toeven is. De jury vond dat dit café van grote waarde is voor een prettig en veilig uitgaansklimaat in Vlaardingen. De andere genomineerde waren El Loco Babbe en HARD times.

Foto: Ben Vuyk van De Salon (midden) ontvangt de UITblinker uit handen van raadslid Yvonne Batenburg en burgemeester Bruinsma.