Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Vertelvoorstellingen voor de jeugd:

Aviodrome ontvangt 'The Storyteller' in Lelystad

Lelystad, 4 februari 2005 - Het weekend van 12 en 13 februari mogen alle jonge bezoekers van het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome op de Luchthaven Lelystad kennismaken met 'The Storyteller'. Deze Storyteller zal de bezoeker meenemen in een reis door de wondere wereld van de vroegste luchtvaart.

Icarus

De vertelvoorstellingen zijn speciaal voor kinderen tot 12 jaar oud. Zij kunnen piloten uit vroegere tijden tegenkomen, zoals Icarus, uit de Griekse oudheid. Icarus probeerde met zijn vader uit het Labyrint van Koning Minos te ontsnappen, door met was en veren vleugels te bouwen. De ontsnapping slaagde wonderwel! Na zijn ontsnapping vloog hij echter te hoog en kwam hij te dicht bij de zon, waardoor de was begon te smelten en Icarus in zee viel.

Gratis

GeĂŻnteresseerden kunnen het evenement bezoeken op zaterdag 12 en zondag 13 februari 2005 in de Aviodrome. De (Nederlandstalige) voorstellingen van The Storyteller zijn voor de jonge bezoekers van de Aviodrome gratis toegankelijk.

Open

Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome bevindt zich op de Luchthaven Lelystad aan de Pelikaanweg 50 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties. Op de alle maandag in februari is de Aviodrome geopend. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.aviodrome.nl of bij telefoonnummer 0900-aviodrome (0900- 2846376; 25 ct.p.min).

Klik voor meer informatie op:

* Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto

* Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl

* Website: www.aviodrome.nl

Peter F.A. van de Noort
Hoofd PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Telefoon:

0320 - 289 858
Fax: 0320 - 289 841
E-mail: p.vdnoort@aviodrome.nl
Website: www.aviodrome.nl