Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (13/2)

TILBURG, 13 februari 2005

Twee verdachten aangehouden met bijna 600 gram cocaïne

TILBURG: Vrijdagmiddag 11 februari hield de politie rond 15.00 uur in de Ruitenveenstraat twee Tilburgse mannen (25 en 30 jaar oud) aan op verdenking van het vervaardigen, bewerken en het voorhanden hebben van harddrugs. In de woning troffen ze bijna 600 gram cocaïne aan met een straatwaarde van ongeveer 25.000 euro. De twee zijn ingesloten en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

41-jarige man uit Boxtel aangehouden voor rijden onder invloed

TILBURG: Agenten hielden zaterdag 12 februari rond 19.00 uur een 41-jarige man uit Boxtel aan op de Stokhasseltlaan. Hij blies 445 ug/l, ruim twee keer de toegestane hoeveelheid van 220. Tegen de man in proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van vier uur.

Politie onderzoekt inbraak bedrijfspand

TILBURG: De politie onderzoekt een inbraak in een bedrijfspand aan de Saal van Zwanenbergweg. Vermoedelijk heeft de inbraak in de nacht van zaterdag op zondag plaatsgevonden omdat rond 2.40 uur het alarm afging. De inbrekers hebben alle verdiepingen van het pand doorzocht en een grote puinhoop achtergelaten. De buit is nog niet helemaal bekend. In ieder geval is er een laptop verdwenen. De politie verricht buurt- en sporenonderzoek.

Auteur: Inge van den Heuvel